| DeeaAndreea1234 a întrebat:

TPU! Am o mica intrebare, cred ca este cam jenanta! Cum pot sa imi fac sanii sa creasca mai?

Răspuns Câştigător
| Vlad_Chifor_2000 a răspuns:

La institul Harvard, profesorul Nicolai Tzata, a descoperit o metoda revolutioanara pentru marirea glandelor mamare ale femeilor de orice varsta. Metoda consta in inspirarea repetata a aerului si mentinerea lui in plamani timp de 5 secunde. Pentru rezultate cat mai rapide, Profesorul Nicolai Tzata ne indeamna sa repetam exercitiul de cel putin 50 de ori pe zi.
Aceasta metoda sta la baza absortiei hidrogenului prin celulele plamanilor, si apoi intrari lui in cursul sangvin. Iar in cele din urma acesta va ajunge in glandele mamare, marindule volumul.

Daca vrei sa citesti mai mult, poti cauta pe google, doar ca e in engleza si are vreo 14 pagini. Eu ti-am spus doar esentialul

Sper ca te-am putut ajuta, bafta.

12 răspunsuri:
| Alexandru0007 a răspuns:

De ce sa creasca? sanii mici sunt sexy.mie imi plac asa.pana la 18 -20 de ani o sa creasca singuri

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU prea ai ce face...
Trebuie să ai RĂBDARE!

Sânii se dezvoltă până pe la 18-20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină.

De asemenea, e posibil ca sânii mici să fie o caracteristică fiziologică - mai ales dacă mama/bunica ta au sâni mici ( de obicei, se "moşteneşte" ).

Toate cele bune.

| sofisis a răspuns:

Astepti sa cresti si vor creste si ei cu tine.
Daca totusi ajungi la maturitate si tot nu esti multumita exista metoda bisturiului.
Orice alta varianta se exclude pentru ca e ineficienta. Cel putin in prezent... poate in timp va mai aparea ceva happy

| Alcyon a răspuns:

Cand o sa cresti mai mare, or sa ti se mareasca si sanii. Mai ales cand o sa ai un copil si-o sa alaptezi. Nu-ti face probleme din cauza asta. La 30, o sa-i ai mai mari ca la 20. Alea care au sanii mari de mici, cand ajung la 30-40 arata complet dizgratios, ca le atarna tatele pana la buric.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te ingrasi, altfel nu prea cred ca se poate natural.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa pui pe cineva sa-ti sufle in ei. De 3 ori pe zi, inainte de mesele principale...ca dupa masa vine cheful mai greu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Parerea mea e sa-i lasi asa cum sunt ei. Oricum orice tratament ai incerca este probabil sa creasca foarte putin insa doar pe perioada cat folosesti aceste tratamente, dupa revin la marimea initiala.Si sani mici sunt foarte frumosi, stiu ca este un complex pentru tine dar iti spun sigur esti frumoasa si asa. Rezultatul cel mai sigur sunt implanturile, dar costa ceva. Insa fetele istete nu isi pun silicoane!
Te pup!

| LineGuide a răspuns:

Depinde ce varsta ai. Daca nu esti prea mare, sau inca nu ti-ai inceput viata sexuala, ar fi mai bine sa astepti, pentru ca sanii vor creste de la sine.
Mult noroc! Daca mai ai intrebari de genul, sau legate de sexual, trimite-mi un mesaj privat.

| Public22 a răspuns:

Nu stiu cati ani ai. Odata cu pubertatea iti cresc si sanii. Daca nu, silicoane laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Z3R0H0uR a răspuns:

La o varsta mai "matura" o sa iti "creasca" destul.

| Emin3mShow a răspuns:

Pui silicoane da-mi funda