| SecretName1234 a întrebat:

Daca iti piepteni parul de mai multe ori pe zi iti creste mai repede?

Răspuns Câştigător
| krystal02 a răspuns:

Nu laughing cine a spus asta e o prostie. Daca vrei sa iti creasca parul mai repede cumpara ulei de ricin, 3 lei, si dupa ce te speli pe cap aplica la varfuri, lasi 5 minute, apoi te mai speli odata cu sampon si clatesti. Tineti parul strans mai mullt, sau cel putin in casa, daca nu afara... pentru a evita tocirea lui. A si dupa baie foloseste un pieptan cu dintii mai departati, ca sa nu iti deteriorezi parulwinking

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este un mit fals!
O mască pe bază de ulei de ricin, gălbenuș de ou și o fiolă de vitamina A care o aplici pe pielea capului și în lungimea părului timp de 2 ore și te speli cu un șampon vitaminizant și un balsam hrănitor. Tăiatul vârfurilor o dată la 8-12 săptămâni ajută de asemenea la creșterea lui sănătoasă.
Pa, pa.

| wimpyannya a răspuns:

Iti cade mai repede rolling on the floor da tu ce crezi ca e elastic? tragi si se largeste = piepteni si creste... Parul de obicei creste un cm pe luna. Pentru cresterea parului, spala-te pe cap cu sampoane dermatologice, iti recomand gama bioderma

| myhaelamar86 a răspuns:

Nu stiu, dar sigur iti creste mai drept...happy

Răspuns utilizator avertizat
| ImHereForYou a răspuns:

Nu...iti cade mai repede

| BetaAlfaGamaDelta a răspuns:

Nu mi-a spus matusa. funda?

| DjAnna a răspuns:

laughing nu de unde ai auzit si asta?laughing parul are o anumita lungime care creste in timp daca-l piepteni atat de des poate ai sansa sa il rupi mai multlaughing

| Diddy a răspuns:

Nu, crescutul parului nu are nici o legatura cu pieptanatul!
Chiar dacanu ti`l piepteni, tot iti creste. happy

Răspuns utilizator avertizat
| malina1922 a răspuns:

Nu laughing tot asa iti creste. poti sa faci ce vrei cu el ca tot asa de repede creste sau asa de incetwinking

| nevertoolate a răspuns:

Sincer...nu am auzith pana acum de asa ceva,eu am parul cret si ma pieptan putin mai rar, inainte de baie, pentru ca se rupe si se despica din cauza asta.am vazut si schimbari, inainte trebuia sa il tund pentru ca avea varfuri despikate mult mai des, iar acum nu l-am mai tuns de toamna trecuta si nici nu il mai tund.nu am de ce...
funda?

| Dony20 a răspuns:

NU nici vorba!

Întrebări similare