| deyu121 a întrebat:

Buna TPU.De curand mi am cumparat samponul de par Elseve de la Loreal Paris varianta ENERGIE cu citrus.Am auzit ca aceste sampoane sunt foarte,foarte bune,ca sunt pentru toate tipurile de par si iti fac un par superb, insa de cand folosesc am vazut ca am inceput sa am matreata.SI imi place ca imi face un par atat de moale, insa problema e ca imi face matreata.Imi puteti recomanda un sampon bun? Unde il pot gasi? De asemenea as vrea daca puteti sa imi recomandati si un balsam de par.Eu acum il am pe cel de la Balea cu rodie si perle(cu mov), dar nu prea vad cine stie ce la el.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Elseve este un sampon din gama de sampoane obinsuite, destul de ieftine, fara efecte deosebite. Este varianta scumpa a sampoanelor ieftine, in nici un caz nu spune nimeni ca ar fi foaret buna sau speciale in vreun mod, sunt sampoane absolut banale, fara nici o pretentie.
Impotriva matretii este bun Head and shoulders sau Clear, atata timp cat il folosesti. Poti merge insa la dermatolog care iti poate recomanda un sampon care sa incerce sa te vindece de matreata.
sampoane foarte bune nu se gasesc prea usor. poti incerca Vichy, dar nu mi s-au parut pe mausra reclamei care li se face

1 răspuns:
| Annya206 a răspuns:

Eu folosesc Elseve de foarte mult timp si ma impac bine cu el. Nu am probleme cu matreata. Depinde foarte mult si de scalpul fiecaruia. Daca vrei totusi sa ramai la Elseve, il poti incerca pe cel Antimatreata. Insa orice sampon ai folosi, trebuie sa te limpezesti foarte bine.