Bună.
Învață să te îngrijești.
Obligatoriu trebuie să te demachezi seara, înainte de culcare.
Folosește un tonic antiseptic, o mască pe bază de acid salicilic, toate astea pentru coșuri.
Punctele negre apar din cauza dilatării porilor.
După o baie de aburi apeși cu vârfurile degetelor zonele afectate până la ieșirea lor completă, apoi comprese reci îmbibate cu mușețel pentru închiderea porilor.
Pa, pa.
Buna!
Incearca sa folosesti ivatrerm akne syt, este foarte buna pentu cosuri. Pentru puncte negre uite aici un articol in care ti se explica cum scapi de ele: http://2.bp.blogspot.com/......CI0977.JPG
Pentru pisturi poti folosi creme speciale care ii fac sa dispara, du-te la farmacie si intreaba de ele.
Iar pentu sprancene nu poti decat sa le pensezi sau sa iti cumperi un creion de sprancene si sa le dai forma cu creionul.
Fa-ti o baie de aburi pentru ten ca se ti se deschida porii, apoi aplica-ti o masca compusa din miere si malai/gris care sa iti exfolieze si sa iti curate fata. Repete procedeul o data sau de 2 ori pe saptamana si vei vedea schimbarea: vei avea un ten mai luminos, curat, fara puncte negre si nu iti vor mai aparea cosuri. Pentru puncte negre poti sa iti cumperi benzi dinacelea pentru punctele negre de pe nas si sigur vei rezolva.
Pentru forma sprancenelor du-te la salon si spune-ii cosmeticianei sa iti dea o forma adecvata sprancenelor daca singura nu reusesti.
Schimbarile astea te vor ajuta sa te schimbi atat exterior dar iti vei schimba si parerea despre tine.
Bafta!
Pentru tenul cu probleme recomand masca cu argila si crema cu extract de melc de la Herbagen, eu asta folosesc
Bună! Cel mai bine este să te speli pe faţă în fiecare seară şi să nu te machezi atât de mult-asta e pentru coşuri şi acnee. În ce priveşte pistruii, am vorbit cu mai mulţi băieţi şi au spus că fetele dacă au pistrui sunt drăguţe, deci chiar dacă nu-ţi spune nimeni că eşti frumoasă asta nu înseamnă că nu crede cineva asta...
Iar despre sprâncene, cel mai bine este să le laşi să crească şi să mergi la un salon unde îţi vor da cei de acolo forma sprâncenelor după faţa ta
Fetele de acolo se pricep. Sper că te-am ajutat!
Ca sa se usuce cosurile dai cu acetona sau cu tentura de iod (stiu ca pare o nebunie dar asa am crezut si eu prima data dar e flositor, nu dai cu mult tamponezi usor ca sa nu se cunoasca a2a zi pe fata) iar pentru puncte negre amesteca pasta de ras cu malai aplica in locul unde ai puncte negre si lasi jumatate de ora apoi te speli cu sapun special de fata
Chiar merge si sigur pe maine nu voi avea nimic pe fata?
![]()
Da merge....si daca nu se va vedea chiar de maine mai aplici dar sigur de vor cunoaste rezultatele
fefe_3040 întreabă: