| AttilaDornIsPower a întrebat:

Eu la dus pana acum foloseam gel de dus (normal). Intrebarea este daca pot sa fac dus (sa ma spal) si cu crema de corp. Pentru ca vreau sa incerc crema de corp, deci, cum ar trebui aplicata? Si te poti spala cu ea?
P.S.: Am auzit de persoane care se spala cu spumant de baie. Cat de okay sau de corect este asta?

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Nu poti sa te speli cu crema de corp. Crema este pentru hidratare, nu va curata nimic, vei iesi din dus inca murdar si uleios si vei fi irosit o gramada de crema de corp.

Da, teoretic poti folosi si spumantul de baie ca gel de dus, dar nu vad rostul. Il vei irosi aiurea. Spumantul este folosit atunci cand iti faci baie si vrei multe bule.

Pentru a te spala folosesti gelul de dus sau un sapun, iar cand iesi din dus, pe pielea uscata sau usor umeda aplici crema de corp. Asa se folosescte crema de corp corect.

4 răspunsuri:
| fdhgcvnb a răspuns:

Cum adică să te speli cu cremă de corp? Poate te referi la lapte de corp pe care îl folosești în duș? Și nici măcar pe acela nu îl folosești cu rol de gel de duș, ci ca o loțiune cu care te dai pe corp după ce te-ai spălat în mod normal cu gel de duș și clătit, apoi o clătești și pe ea.Nu ai cum să te speli cu cremă! Te speli cu gel de duș ori săpun-poate mai sunt și alte alternative,dar nu crema de corp. Spumantul de baie e făcut să fie pus în apa din cadă când faci baie. Bănuiesc că te poți spăla cu el, dar va face multă spumă, de vreme ce ăsta e scopul lui, pentru băi cu spumă. Sunt confuză-explică te rog, poate am înțeles eu greșit.

| Florentina9210 a răspuns:

Una e crema de corp si alta e gelul de dus.
Gelul de dus este folosit special pentru curatare.
Crema de corp este pentru hidratare, nu este inlocuitor de ''sapun''.
Spumantul de baie, da il poti folosi si pe acela ca inlocuitor, dar nu crema!

Răspuns utilizator avertizat
| RickGrimes a răspuns:

Baga si tu 5 kg de crema pe cap, spala-te, si daca nu-ti pica parul in 7 zile inseamna ca e ok. Daca-ti pica, eu zic sa o mai faci odata ca poate creste inapoi