| Betyyyy a întrebat:

Buna TPU...pai am 15 ani si azi dim am gasit un un fir de par alb in cap I don't want to see...imbatranesc? mama mi-a zis ca voi avea noroc.

Răspuns Câştigător
| nodeerskulls a răspuns:

Firele de par alb sunt rezultatul lipsei de melanina (substanta ce da culoare pielii, parului, ochilor etc) in folicul de par.

Apare din cand in cand si la persoane tinere, nimic neobisnuit. Am un coleg care are la spate un pic de sare-piper (gen are multe fire albe, si pentru ca e parul scurt se vede ca si cum ai amesteca sarea cu piperul); eu personal am cateva fire albe, si nu ma stresez din cauza lor.

O scadere a nivelului de melanina, deci, "sa albesti", poate fi cauzata si de stres (daca gasesti mai multe care au aparut ca ciupercile dupa ploaie), dar si de varsta.

Nu are nici o legatura cu superstitiile, si nici nu imbatranesti mai mult decat ar fi normal.

PS. Daca il smulgi nu cresc 3 in locul lui; foliculii de par nu se cloneazawinking

11 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

La primele fire se zice ca aduc noroc laughing si eu tot pe la 15 ani am avut primul fir la 20 si ceva am inceput sa am mai multe, si mai multe

Apache
| Apache a răspuns:

15 ani? ce baba esti...

| tpuu a răspuns:

Salut. doamne laughing
chestia asta cu "imbatranitu " este chiar fff ` tare laughing.
daca gasesti fir alb in cap. inseamna ca ai noroc. sa nu til rupi. pentru ca iti vei pierde norocul. mami` tau are dreptate.batting eyelashes.Asa are si o prietena de-a mea. o multime X_x. Dar ce sa ii faci. noroc e noroc happy asa ca norocbatting eyelashes
funda?:*

| ombladon a răspuns:

Esti o baba... laughing ce dracu ma asta este a n-spea intrebare stupida de azi

| deea_5125 a răspuns:

Stai linistita.Nu imbatranesti shame on you.Am si eu un fir, e norocwinking

| Chiuaua a răspuns:

Aia e o sa mori

| AdyTtZa a răspuns:

Firul alb aduce noroc

| Hazard_7428 a răspuns:

Salut bety. nu este un motiv pentru care sa iti faci griji. oricine mai are si fire albe... pe toti ne bate stresul.

| TitiDrLove a răspuns:

Asta e ceva normal.

| Darkkfruit a răspuns:

Da, deci eu care am cont pe nasa confirm ca radiatiile provoaca fire albe. Nu mai ai mult de trait... oh go on Multa bafta cu noroculwinking!

| chryss7765 a răspuns:

laughing Stay linistita qa nu imbatrnesty. si asa se zice ca ai noroc :p.
rolling on the floor