Vestimentatie:pai daca e cald te poti imbraca cu o fusta si un tricou cool [sa se asorteze]
Activitati:tu si prieteni tai puteti merge la un restaurant dragut sau ii poti invita la tine acasa si sa faceti o petrecere de neuitat.[muzica+jocuri haioase+mancare=o zi de neuitat]. Puteti juca un joc de genul "Monopoli" sau puteti juca "Invarte sticla","Adevar sau provocare","Flori,fete sau baieti,melodii sau cantareti" si nu uita de muzica...
Mancare:eu stiu ca nu poti serba o zi de nastere fara pizza
poti comanda cate cutii doresti si cate ai nevoie, mai poti lua ceva sa il poti servi drept desert cum ar fi tort.dar si altceva cum ar fi pateuri (fornetti), iar ca bauturi poti lua sucuri de care preferi si daca vreti de ce nu si o sampanie pentru copii [pentru copii daca sunteti minori]. sper ca ti-am fost de folos >
In primul rand ar trebui sa ne spui cati ani ai.
In al doilea rand:
O singura data in viata ai ocazia sa ai petrecerea de X ani, deci fiecare zi de nastere trebuie sa fie speciala.
Vei invita persoane pe care le cunosti bine, deci stii ce le place. Incearca sa faci astfel incat se le placa tuturor, dar in primul rand tie. Uite niste sugestii:
-Fete, filme sau baieti, melodii sau cantareti
-Adevar sau provocare
-Urmatoarea carte
-Invarte sticla
Eu nu prea suport rochiile/fustele, deci nu ma pricep sa iti zic de ele: cu ce sa le porti etc.
Avand in vedere ca pe 14 august e vara si, dupa spusele celor de la meteo, se va incalzi, poti purta si o pereche de pantaloni scurti si un tricou/maieu care sa iti placa. In picioare poti sa iti iei niste balerini sau niste tenisi/adidasi. Poate tu nu esti stilul meu... Dar nu stiu sa dau sfaturi despre rochii/ fuste.
Bun... Acum meniu. Aperitiv contiand:
-niste snitele
-cascaval
-salam
-branza
-castraveti
-rosii
-masline
Felul principal:
1. Ai putea face un gratar cu salata.
sau
2. Friptura de pui si cartofi la tava/piure/prajiti.
sau
3. Pizza
La desert (ca la orice petrecere) ar fi un tort cu aroma care iti place tie si niste prajituri.
La multi ani si sper sa te distrezi!
Spune-mi cati ani implinesti ca sa iti spun cu ce sa te imbraci si ce sa faci de ziua ta...astept mesaj
Kqnfiwbcin întreabă: