Poti sa ii cunmper o geanta,esarfa,un lantisor sau o bratara pe care a pus ea ochii,un buchet imens de trandafir,o poza cu voi doua,un ceas,un tablou,un set de creme/parfum/spumant de baie,vaza,bibelou,set manichiura/pedichiura,ornamente de camera,set de cescute/cafea,o carte care stii ca ii place,o bluza frumoasa,parfumul ei preferat sau rujul ei preferat,un ghiveci cu flori,un CD cu muzica preferata,o cutie mare de bomboane si o felicitare,portofel,o lampa sau veioza cu un design frumos,accesorii,set Aromaterapy,lumanarele parfumate,o pernuta cu o inimoara pe care sa scrie I love you,sa ii faci tu personal un tablou ,o cana pe care sa scrie tot asa I love you,o carte cu retete si nu mai stiu.
Sper ca te va ajuta propunerea mea.Mult succes:*
Salut!
Daca vrei ceva ieftin dar si cu o simbolistica mare pentru ea poti imprima pe un tricou/o cana sau pe o jucarie o poza cu voi doua.Succes garantat![]()
paa
Poti sa'i iei ceva bijuterii(daca ii plac). o bratara, un lantic cu initiala numelui ei.si o diploma de cea mai buna prietena (in jur de 10 lei). cadoul te poate ajunge la 40 de lei). eu asta i'am luat prietenei mele cele mai bune anul trecut
. poti sa'i cumperi un parfum daca ii sti gusturile (eu am dat 20 de lei pe un parfum si miroase superb), o pereche de cercei etc. sper ca te'am ajutat:*
Poti sa-i cumperi un lantisor, ceva cercelusi sau un ceas dragut de la Meli Melo si nu sunt asa scumpe:d sau o bluzita care stii ca i-ar placea
, fiind prietena stii ce-i place si ce nu, ce si-ar dorii sau ce nu are, asa ca o sa te descurci.Succes!
Poti sa cumperi un album si in el sa bagi cateva poze cu voi doua si apoi pe parcurs mai baga ea sau o rama cu o poza, un tabolu cu poze cu voi
dar acela e putin mai scump
Ciufiiiiiiix întreabă: