| BlackheartQueen a întrebat:

Sunt aici persoane care si-au facut un tatuaj? Puteti descrie aceasta experienta?
Multumesc! Va doresc o seara placuta in continuare.
Vot pentru fiecare raspuns.

11 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Am pe încheietura mâinii, o fundiță.
A durut puțin pe loc pentru că în zona aceea pielea este foarte sensibilă, și 2-3 zile după mici usturimi.
Trebuie să ai mare griă la igienă după ce îl faci, să folosești o cremă care cicatrizează, de preferat bepanthen.
Baftă!

| foca21 a răspuns:

Eu am fost un pic speriata prima oara dar a fost super ok! E ca si cum te-ai zgaria un pic dar e suportabil

| Diavolcata a răspuns:

Cand iti faci atunci te ustura putin depinde locu unde iti faci, va fi rosu normal, dar depinde de piele. A doua zi iti amorteste locu si dupa 1 saptamana nu mai ai nimic happy

| papusica987 a răspuns:

Buna.
iubesc tatuajele am deja 2, urmeaza sa-mi mai fac unul.
am fost foarte incantata, mi-am ales niste locuri dureroase dar nu a contat...
depinde de fiecare cum suporta durerea.
trebuie sa te gandesti bine inainte, exista si riscuri de ex sa ti se infecteze, sa nu-ti iasa bine (aici deja intram in alta discutie, alegerea unui salon bun.)etc
bafta!

| BlackheartQueen explică:

As vrea sa imi fac un tatuaj pe antebrat. Nu mare, 7 cm cam asa. Cel care imi face tatuajul mi-a spus ca nu doare foarte tare dar unii spun ca iti dau lacrimile. Am citit pe net un articol in care spunea ca pot cumpara spray cu lidocaina ca anestezic. De aceea am vrut sa aflu cum stau lucrurile de la persoane care si-au facut tatuaj.

| jwatson a răspuns (pentru BlackheartQueen):

De durut nu doare, ustura. E ca si cum te-ai epila in acea zona. Nu-i mare lucru, du-te fara griji.

| Gdeni a răspuns:

Ustura,e ca si cum te-ai zgamaia cu un ac

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| sherkhan a răspuns:

Depinde de fiecare cum suporta durerea, pe mine nu m-a durut foarte tare, da varumiu nu mai putea de durere, si timpu de vindecare sta si in cum iti menajezi locul unde ai fost tatuat, cum ai grija de el etc, daca te dai cu crema... oricum nu este de speriat, eu am mainile pline de tatuaje

| Paty_Deea_1996 a răspuns:

Si depinde si cat de mare vrei sa iti faci tatuaju