| Andreea_8588 a întrebat:

Am si eu o problemna am un epilator Braun de ceva vreme, dar nu pot sa ma epilez cu el deoarece ma doare foarte tare.Nu l-am folosit decat odata, insa de atunci numai suport nici sa il ating de piele. Ce as putea sa fac sa ma epilez cu el, dar sa numai ma doara sau sa ma doara mai putin.

Răspuns Câştigător
| YuukiNightmare a răspuns:

Și eu am căutat soluție la așa ceva pe net, dar se pare că nu este ceva special. Eu mai întâi mi-am făcut o baie, apoi m-am epilat câte puțin, că nu se întâmpla nimic... pentru că epilatorul smulge firul de păr, dar după ce îl folosești de 2-3 ori te înveți... chiar dacă o să doară/usture de fiecare dată.

3 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Stii Braun ala cu gheata? pielea racita doare mai putin, fa astfel incat sa ii adaugi ceva care sa raceasca pielea, imaginatia e limita tongue pielea rece doare putin sau deloc...

| PetreConstanta a răspuns:

Nu ai cum pentru ca epilatorul te epileaza fir cu fir de aceea te doare si mai mult ca sigur tu nu esti obisnuita

| AnotherGirl a răspuns:

Nu cred ca poti face ceva ca sa te doara mai putin. Si eu ma fac cu epilatorul si la inceput ma durea groaznic. Dupa vreo sase epilari cam asa, firul e mai subtire, iar pielea se obisnuieste cu durereahee hee. Asa ca incearca sa suporti primele "sedinte" happy

Seara faina! kiss