Zimaya Oud. Cu asta se da regele Arabiei Saudite Salman bin Abdulaziz Al Saud.
Nu costa 100 de lei.
Păi eu am găsit parfumuri arăbești la 100 de lei eu la alea mă refeream nu sunt cam ieftine
Niste esente diluate cu alcool denaturat. Daca mergeai in tarile arabe vedeai asa ceva.
100 de lei dai, 100 de lei face. Dacă îți permiți, rămâi pe brandurile adevărate, lasă făcăturile! Parfumurile arăbești sunt, într-adevăr, originale. Original lipsite de calitate.
Mă lași? Regele Arabiei Saudite se dă cu Zimaya? Asta e cea mai mare gogoriță pe care am auzit-o. Regele folosește esențe de mii de euro, nu un brand de buget care face clone. Iar faza cu «alcoolul denaturat» e penibilă — toate parfumurile din lume, inclusiv alea de brand de 800 de lei, sunt diluate cu alcool denaturat. Asta e baza oricărui parfum spray.
Multe parfumuri de la Lattafa sau Afnan de 120 de lei bat la persistență și siaj orice Boss sau Armani actual, care au ajuns niște ape chioare de când cu reformulările. Site-ul Arabescu e ok, produsele sunt originale (adică produse de brandurile lor, nu fake-uri), doar că au costuri de marketing zero față de giganții de designer.
Văd că ai trecut la replici de autobuz. Așa se întâmplă când cineva îți dă peste nas cu argumente și te prinde cu minciuna despre regi care folosesc clone de 100 de lei. Decât să jignești ca un adolescent ofticat că a fost corectat, mai bine pune mâna pe o carte de chimie, să afli ce e ăla alcool denaturat. Te umfli degeaba, argumente zero.