Ori un rosu deschis, ori un rozO sa meraga de minune la ambele rochii
Distractie placuta la nunta!
Incearca sa combini un albastru deschis cu putin negru. o sa iasa o culoare draguta.si se va potrivi al ambele rochii. un albastru cu tenta de negru
Combina albastru cu negru
un albastru uniform cu un model negru aplicat pe unghii :X
Bună.
Un roşu deschis, sângeriu. S-ar potrivi cu ambele rochii.
Distracţie plăcută.
Pt rochita albatra poti sa ti le faci negre sau incolore cu varfurule imbogatite cu sclipici alastru inchis poti sa le dai un aspect de salon chiar acasa si asa se poarta unghiile acele a cu silicon... incerca sa cumper scipici de unghi din ala la sticlutza pune cate puti pe un obiect intins si cu o pensula de pictat sau chiar cea de la oja incolora apliclar foarte atent... o sa aiba una spect foarte sofiscicat iar p cea neagra poti sa porti orice culoare doar sa fie inchia chiar un negru si peste un strat de albastru. arata mortal stratul de albastru sa fie fff subtiire
@doareu invata putina gramatica si sfatul tau ar fi mai folositor(ar intelege toata lumea ce vrei sa spui)
Culoarea deschisa, da nota de curatenie si eleganta, culorile mate nu imi plac, iar cele inchise sunt mult prea aspre.Eu merg pe alb, roz pal, bej pal.
Imparte unghia in doua... dintr-un colt in coltzul opus a unghiei. O jumatate o dai cu oja albastra iar cealalta parte ramasa cu negru. Intre aceste doua culori trage o linie de culoare... nu stiu, alb cel mai bine. Parerea mea. :d Daca vrei mai dai cu lac pe deasupra. Vezi thu cum faci. :d
Noroc si sper sa gasesti ceva bun.
Daca vrei doar o culoare pentru unghii... nu stiu ce culoare ar merge si la negru si la albastru.
Wow...si eu am avut o nunta si aceleasi culori la rochii le am avut eu mi am dat cu un las si peste cu o oja rozalie dar f fina ce avea niste strasuri argintii prin ea
daca nu gasesti poti aplica strasuri cumparate direct si dai cu lac peste ele... distractie placuta
La mine imi place rozul... dar nu deschis...asa un roz fain. api vezi u cu ce ti-ar sta mai bine pentru ambele rochite...:p...sunt destule modele.:p. distractie placuta:*:*:*
Eu am o problema si mai mare ca a ta...sa imi fac o suvita neagra in crestetul capului sau nu? mareee dilema. am nunta pe 5 sept.
Fatile in dungi albastre si negre! sau daca de exemplu dimineata ai rochia albastra iti faci unghiile albastre si cand vii sa te schimbi ti le stergi si le faci nebre! sper ca te-am putut ajuta bye
AleAlesia30 întreabă: