| YuKi_1060 a întrebat:

Ce ochii va plac mai mult?
1.caprui
2.albastr
De ce?
cel mai bun raspuns primeste funditZzZatongue

14 răspunsuri:
| Peppy a răspuns:

Este o alegere grea.In familia mea suntem 2 fete.Una ochii albastri alta caprui(eu caprui).
Aleg caprui deoarece reprezinta o persoana puternica care stie ce vrea si va ajunge departe.O persoana care nu se bazeaza pe frumusetea externa mult ci pe cea interna.O persoana cu vointa care vrea un anume viitor, care se gandeste numai la zilele de AZI si MAINE.

| Ccrysu a răspuns:

1. Caprui`, deoarece "ochii caprui, fura inima oricui". sunt frumosi cei albastrii, da chiar sunt dar ca cei caprui:X

| myssu a răspuns:

Eu am ochii caprui, dar totusi ma topesc dupa ochii albastri:ochi albastri ca seninul ma imbata ca si vinulhappy

| Jane a răspuns:

Mie imi plac ochii caprui mai mult decat cei albastri. Si nu zic asta pentru ca si eu am ochii caprui. Multa vreme am crezut ca ochii albastri sunt cei mai frumosi si ma ofticam ca nu ii am si eu asa (mai ales ca sora mea ii are si sunt superbi), dar pe urma am realizat ca imi plac mai mult asa. Sper ca te-am ajutat!

| IWillNotBeFalseInWhoIAmAsLongAsBreathe a răspuns:

Albastri pentru ca asa sunt ai mei laughing :X happy

| 10011993 a răspuns:

Eu am ochii caprui spre verde. cel mai mult imi plac insa ochii caprui pentru ca semnifica puterea:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti vorba aia : " Vreay ce nu am ".
Eu cum am ochii albastri ma topesc dupa cei caprui inchisi.
Imi plac la nebunie, ma pierd in ei.
Si, oh la naiba, mi-am amintit de ochii fostului iubit phbbbbt!
Ii avea caprui si cand ii avea intre'deschisi credeam ca ii are inchisi si ii dadea un aer asa somnoros si dulce dar el inca ma privea, oh, ce amintire. laughing

| ShyKido a răspuns:

Ochii care imi plac mie? Ochii sinceri, calzi care imi spun ca imi sunt alaturi. happy
Cat despre nuante.cei albastri sau verzi. Sunt mai speciali thinking
Dar acum depinde si despre persoana cu acei ochi. laughing.

| adrydulke a răspuns:

1.caprui -fura inima oricui

| eyesss a răspuns:

Caprui caci sunt ca ai meibig grin dar mai mult imi plac caprui ft inchis ...albastru imi plac doar la unele persoane))

| BebeStrumf a răspuns:

Imi plac toti! Daca nu's cu probleme, chiori, șui sau orbi!happy

| BallerVD a răspuns:

Eu am ochii caprui. foarte comuni happy nimic special despre ochii mei. Mie imi plac ochii verzi spre albastri

| Flyn a răspuns:

Eu mereu mi-am dorit sa am ochii albastrii.
deci, 2.albastri

| Crucified a răspuns:

Caprui ca ai mei laughing

Întrebări similare