anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce remedii știți pentru părul ars, în afara tunsului? Pt un păr care nu e in totalitate ars, are vârfurile puțin despicate și arse. Fundiță. tongue

7 răspunsuri:
| Emeraude a răspuns:

Eu am avut pana acum cateva saptamani varfurile arse si refuzam categoric sa ma tund, pana la urma am luat intr-o seara foarfeca si mi-am taiat varfurile problematice. Si am fost foarte surprinsa sa observ ca imi sta mult mai bine. Acum nici nu ma mai gandesc sa folosesc placa sau ondulatorul, imi place mult prea mult tunsoarea. Chiar si ceilalti din jur au observat ca parul meu nu mai are varfurile arse, ca e mai stralucitor, mai matasos si in definitiv, mult mai frumos. Trebuie sa stii ca un par ars isi pierde si forma, va aparea neingrijit, lipsit de stralucire. Chiar daca e vorba doar de varfuri, dauneaza enorm intregului aspect. Sfatul meu este sa te tunzi, daca nu vrei la salon ( cunosc si eu acele coafeze care nu stiu sa faca diferenta dintre 1-2 cm si 5-6 cm...), poti incerca tu sa-ti tai din varfuri, pe cat poti si pe cat te pricepi, in fata oglinzii, insa cu mare atentie si doar putin, daca este pentru prima oara.
Daca insisti insa, incearca o masca din ulei de ricin, vitamina E si ulei de masline; aduc un mare beneficiu parului. Nu il regenereaza/repara complet, insa mai reduc din aspectul deteriorat, cel putin pentru cateva zile.
Mult succes si un par cat mai frumos, pa-pa!

| ikram a răspuns:

Sampon, balsam masca, Hegron Hair Repair pentru par uscat sau degradat sau pentru par vopsit.http://www.atshopping.ro/......search.php

| Lacoste a răspuns:

Eii mai taie din varfuri, macar oleaca ca nu-i cine stie ce tragedie.

| B3belusha a răspuns:

Asa, pai cred ca parul il ai asa din cauza placii.
Ce ai putea sa faci: sa iti cumperi un sampon pentru protectie si intarirea firelor d par, sa gasesc ori in farmacii, ori in malluri precum Carrefour. Iar apoi, un Balsam pentru firele despicate, de la Garnier eventual.
La sfarsit poti sa aplici o lotiune, sau un spray pentru parul ars si despicat, care se gasejte la maga si la Avon. daca nu te ajuta stea, cu toate ca nu prea cred, eventual poti sa aplici o masca de par big grin *tunsul nu e neaprata o solutie* Succes happy

| traficanta a răspuns:

Pai sa stii ca parul ars, adica varfurile despicate nu mai se reparalaughing Dar daca tot vrei macar sa il faci putin mai sanatos, fa-ti masca cu ulei de ricin si aplica mult la varfuri si foloseste samponul plus balsamul si masca Elseve Total Repair, le gasesti in orice magazin, sunt foarte bunewinking si cam atat.nu prea ai ce sa-i faciwinking

| Sin a răspuns:

Sa-l tai, altceva nu ai ce sa-i faci.
Parul ars nu se regenereaza si nici nu e sanatos.Ca sa nu mai vorbim de aspect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu un remediu, ardel pe tot laughing