| Katherineeeeee a întrebat:

Credeti ca e frumos sa ai o piele bronzata?; o3 adica nah ..eu sunt bronzata si m-am cam plictisit adica sunt alte colege de ale mele(albe ca laptele) care imi spun "tigancusa"... straight face si mie nu-mi place, nu sunt tiganca si ma simt prost cand cineva imi zice asawinking sfaturi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place pielea bronzata, pielea alba ca laptele mi se pare ca arata ca pielea unui cadavru, nu iti face griji, oricine e mai frumos bronzat, iar colegele tale iti spun asa din rautate si invidie. Nu mai baga in seama asemenea persoane.

9 răspunsuri:
| Hirako a răspuns:

Depinde de gusturi.Eu prefer tenul deschis la culoare, dar e doar parerea mea happy

| inuman a răspuns:

Simte-te bine :*. Spune-le inapoi ca ele au culoarea spermei pe ele

| Alexandru_Draganica_1998 a răspuns (pentru inuman):

laughing))tare astalaughing)nu inteleg ce e asa mare filozofie? cand le vezi uita de ele si nu le mai da atentie vor doar sa te descurajeze du-te si vorbeste cu prieteni si lasale sa mance rahat

| stelear a răspuns:

Inca esti adolescenta nu stiu cum arati dar nu prinde prea bine culoarea mai inchisa pe fetele adolescente, ai rabdare sa mai cresti si o sa vezi ca totul se schimba o sa fii invidiata! Mie unul imi place tenul mai inchis mai de fata sudica!

| Alex_Domide_1997 a răspuns:

Sti ce pe rog nu i baga in sema pe toti prosti lasa i atata stiu atata fac

| Okap a răspuns:

Stai ca eu nu ma inteles ceva....esti creola sau te-ai bronzat acum recent?

| Katherineeeeee explică (pentru Okap):

Sunt creolawinking

| Okap a răspuns (pentru Katherineeeeee):

Lasa-le sa manance la rahat pe toate, cauta-ti prieteni care te accepta asa cum esti, deoarece peste vreo 3-4 ani vei arata mistowinking

| Hirako a răspuns (pentru Okap):

Mai bine sa nu se mai bronzeze acum pentru a arata misto chiar in momentul de fata, nu peste 3-4 ani.Si peste 3-4 se poate bronza cat vrea ca sa iti faca pe plac.Mi se pare mult mai logic asa oh go on