Si eu am avut probleme cu matreata si cojitele. asta e semn al unui scalp uscat. iti recomanda sa iti pui o masca de galbenus de ou. pur si simplu iei galbenusuriled la un ou si ti le intinzi pe par (e cam gretos dar are efect). exista sampon cu ou de la Garnier si este foarte bun (il folosesc si eu) dar functioneaza mai bine daca folosesti si balsamul. sper sa te ajute
Sampoane Alpecin, Ducray, Gerovital, Herboschopy, Vichi Dercos, Foltene- toate au samp pentru matreata ( cele mai bune sunt cele pe baza de disulfura de seleniu - Selegel, Sens Blu sau ketoconazol, dar sunt cam scumpe. Care ti se potriveste parului tau nu ai de unde sa stii, eu am incercat mai multe pana am nimerit unul cat de cat ok. Si dc te duci la dermatolog tot pe incercate ti le da.
Bafta!
Ce sampon oricare. Dupa ce te samponezi, te clatesti bine cu dusul apoi intr-un ibric pui cam o jumatate de pahar de otet, intr-un litru de apa. Dupa te usuci direct.Pana a 2-a zi se duce mirosul si o sa vezi ca o sa si luceasca parul destul de tare. Bafta