Ca sa iasa o treaba buna, trebuie sa mergi neaparat la un salon si nu acasa. Ori prin vopsire (nu prin decolorare)ori decapaj, ori suvite facute blonde(tot la coafor ca sa vezi daca te prinde blondul si apoi la 2 luni sa mergi sa iti revopsesti suvitele si sa iti faca si altele ca apoi treptat sa ajungi la tot capul.
Daca vrei ca sa iti faci parul blond platinat, sa stii ca nu iese din prima nici prin decolorare.
Depinde de nuanta dorita. Clatitul cu ceai de musetel deschide nuanta parului spre blonda, fara sa arda parul.
De asemenea, o solutie de peroxid (apa oxigenata) deschide nuanta parului, dar eliminand pigmentii din par, prin usoara "ardere".
Ambele sunt in functie de concentratia solutiei folosite si durata aplicarii.
Mai sunt si vopselele comercializate, a caror compozitie chimica nu sunt cunoscute...
Eu am fost vopsita blonda 5-6 ani blond foarte deschis asa si scrie pe cutia vopselei dar am renuntat ca se pastra blond foarte greu. Trebuia vopsit la radacina parului in fiecare luna si era greu sa il mentin lung:
Ai nevoie pentru un blond natural de o pudra decoloranta si vopsea de par nuanta de blond dorita si cate cutii crezi ca iti ajung, depinde cat de lung ai parul! Te poti vopsi acasa fara nicio problema, nu ti se arde parul daca respecti corect instructunile de folosire de pe produse, eu nu am fost niciodata la salon pentru a ma vopsi, m-am vopsit acasa, cine ma vedea spuneau ca frecventez salonul asa de bine imi reusea (eu nu am incredere in oricine sa-mi dau parul pe mana cuiva, ci numai pe mana sotului care e un expert si arat foarte bine si nici nu mi s-a ars parul)! Tu decizi in final ce vei alege, dar daca ai parul foarte lung e mai bine vopsit acasa pentru a nu te trezi cu surprize neplacute. Mult succes...
Vrei sa fii blonda si in interior, sa ingrosi randul "blondelor"? Cred ca ai un par foarte frumos, trebuie doar sa-l pui in valoare, dar se pare ca aici nu prea stii cum...
Pentru decolorare incearca COLOR OFF este un produs profesional rusesc ce decoloreaza parul fara sa il arda, il poti comanda la nr 0754921669 si mai multe poze vezi aici : https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional
Daca nu vrei sa fii blonda platinat, te clatesti abundent cu ceai de musetel, dupa fiecare spalat pe cap. Schimbarea nu este majora imediat, ci treptata in timp.
O modificare mai evidenta o poti avea cu Perogen sau apa oxigenata, de la farmacie, cu care, tot asa, te clatesti abundent si lasi sa ramana pe par un pic, fara a te sterge imediat.
Schimbarea radicala a culorii o poti obtine numai la coafor si nu inseamna ca-ti va arde firul de par decat daca nu este priceputa.
Sa fii frumoasa!
lore91 întreabă:
Mihaibbb întreabă:
greenlilly întreabă: