| aannoonniimm098 a întrebat:

Cum scap de puncte negre, vergeturii, matreata, celulita,sa imi dau o forma la unghi si sa fie aranjate, dintii albii, sa imi creasca parul? ( P.S tratamente facute in casa ) dau funda. puppy dog eyes

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De puncte negre am scapat si eu si iubita astfel: Faci un ceai de musetel, dupa ceea il pui intr-un vas, nu prea mare, exact sau cel putin cat fata ta.Pui fata deasupra vasului si acoperi cu un prosop.Stai asa cam cat timp suporti,mai dai un pic prosopul deoparte (ca sa poti respira).Ai prins ideea, da? Bun, acuma iei frumos o pasta de pix, te duci la oglinda si cu acea gaurica de la pasta de pix, apesi pe fiecare punct negru in parte.Deci fixezi punctul negru in acea gaurica si apesi.Va iesi imediat, pentru ca s-au"inmuiat" gratie baii de aburi. Faci asa cu toate punctele, apoi te speli cu un sapun.Dove,na,nu conteaza sapunul.Pentru celelate probleme, poate raspunde cei care stiu.Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei de vergeturi nu ai cum sa scapi in casa numai la saloane ceva, matreata -cauta un sampon pe care il suporta tipul tau de par si nu le schimba des, persevereaza cu unul, unghiile-poti merge la un salon sa-ti fac manichiura e cam 10-15 lei si daca vrei in casa uita-te la niste tutoriale pe youtube, eu mi le fac singura si ma descurc cat de cat, pentru dinti albi amesteca bicarbonat de sodiu cu zeama de lamaie sau bicarbonat de sodiu cu apa si pasta de dinta si spalate de 3 ori pe sapt dar sa faci toate astea in cantitati mici si sa nu folosesti aceeasi compozitie de 2 ori, o faci, o folosesti si gaata data viitoare faci alta, aa si pentru par, tunde varfurile din 3 in 3 luni si da-te la radacina cu ulei de ricin se gaseste in farmacii, cam 5 lei costa, te dai cu el si apoi stai cateva ore si dupa te speli bine! sper ca ti-a fost de folos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am uitata pentru celulita fa sport si daca nu te incanta ideea cu sport mananca mai sanatos si nu mai bea suc, de niciun fel, doar apa, dulciuri mai putine si tot ce contine calorii, incearca sa traiesti echilibrat!