Poti manca orice... dar daca tot vrei incearca sa renunti la prajeli deoarece alea declanseaza celulita dar este foarte importanta miscarea.Dac esti o fire pofticioasa si nu te poti abtine mananca ce`ti place dar alerga zilnic cate 1 ora. dar nu sa-ti iasa suflerul. alergi constant nici prea tare nici prea lent. si seara fa si cu abdomene in primele 3 zile faci asa : 10 abdomene, 10 genoflexiuni si cate flotari poti dar facute calumea. Dupa 3 zile; 15 abd, 15 gen si apoi in fiecare saptamana mai adaugi cate 5 :*:*. BAFTA. fundita?
Pai de toate.
alearga,-mai ales alergatul pe scari ajuta.
au o dieta foarte echilibrata in calorii Ex calculeaza caloriile de la mancare si isi propun sa manance mancare care are nu stiu cate calorii...
apa multa,inainte de masa un pahar,cica la fel si merele.
sport dimineata si seara, o jumatate de ora cel putin
eu sunt slaba da nu ma ingras, dar stiu ca ii cautam mamei-ea n-are norocul meu.
Clasic.
Fara mancari prajite, zahar in exces, paine, lactate grase, dulciuri, snacks-uri, fainoase in general. Multa apa.
Ca sport, fa ceva ce sa-ti puna inima-n miscare. Jogging, scoate bicicleta aia veche si da ture turbo cu ea ca si asa te plictisesti, ia-ti o coarda si fa pe copilul de 5 ani. Sau inot, e cel mai bun.
Pa-pa.
Ele fac fitness, mananca salata cu dressing, mananca iaurt fara melasa si beau apa plata cu lamaie.
Pai eu sunt in a 7 si am 33 de kg
Si mananc ca sparta
Pur si simplu asa am eu organismul
Ca sa slabesti ai putea sa tii un regim
Sau sa faci volei, handbal [de preferat handbal]
Eu fac handbal
Hi! Eu sunt baiat dar am o sora care se mentine ff bine...Mananca normal dupa pofte iar miscare mai face din cand in cand...Bft
O fata este deja slaba si vrea sa se mentina, mananca regulat si sanatos! pe langa asta fac miscare macar 1 ora si ceva pa zii! Doar nu credeai ca o fata care este deja slaba, si vrea sa se mentina asa mananca shaorma nu?