Nu stiu, cel mai ok ar fi sa mergi sa-ti dai varfurile, crede-ma, e mult mai bine dupa
Ars? ...Pentru parul deteriorat si tocit sunt diverse remedii si cai prin care il poti ajuta sa-si revina.Incepe sa-l ti prins in coada, altfel firul se va toci cu timpul, spala-l odata la 2 zile(cel putin), daca o faci zilnic sebumul se va pierde, asta ducand la caderea parului si pierderea din proprietatile acestuia. Unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru regenerarea parului e uleiul de ricin, care ajuta si la cresterea accelerata a genelor si sprancenelor.Maseaza-ti scalpul odata la cateva zile cu acesta, lasa-l sa-si faca efectul pret de 15-20 min si dupa clateste.Nu folosi o cantitate prea mare, se indeparteaza greu si il vei avea uleios dupa.Vei vedea rezultate in minim o luna si peste cateva luni vei ajunge sa obtii rezultatele dorite.Sau foloseste o masca de par formata din un galbenus de ou, 2 linguri de ulei de masline si o lingura de miere.Nu fa asta daca ai parul gras.
Daca nu vrei sa recurgi la metodele traditionale poti cauta la farmacie o masca din plante.Sau cere sfatul unei persoane care a trecut prin aceeasi situatie.
Parul se regenereaza, nu-ti fa griji.Va creste cu timpul si fara sa folosesti ceva care sa accelereze procesul.
Eu am citit pe net ca parul ars nu poate fi inviat. si ca singurul tratament este foarfeca :/
Atunci taie-l si dupa foloseste diverse remedii sa-i accelerezi cresterea. Dupa cateva luni il vei avea ca inainte si nici tocit nu va mai fi.Cat timp astepti sa revina la normal foloseste o peruca.Degeaba ai par lung daca e firul tocit si deteriorat.
Am taiat cam 1 cm din el, nu mai e asa ars. dar tot mai e
Buna, pentru problemele tale iti recomand sa citesti mai multe despre produsele vivese senso duo. Eu le folosesc si le-am cumparat pentru ca aveam aceleasi probleme
Da, o sa iti mai creasca, dar tot tocit o sa ramana. Cel mai bine este sa iti tunzi varfurile parului, asa iti creste si mai repede, si nu o sa il mai ai nici tocit. Cat despre par ars, exista tot felul de remedii
Sunt sanse, dar trebuie' sa-l protejezi cu diferite masti, uleiuri de par. Si trebuie' sa-i tai numaidecat capetele foarte arse...