Nu stiu, cel mai ok ar fi sa mergi sa-ti dai varfurile, crede-ma, e mult mai bine dupa
Ars? ...Pentru parul deteriorat si tocit sunt diverse remedii si cai prin care il poti ajuta sa-si revina.Incepe sa-l ti prins in coada, altfel firul se va toci cu timpul, spala-l odata la 2 zile(cel putin), daca o faci zilnic sebumul se va pierde, asta ducand la caderea parului si pierderea din proprietatile acestuia. Unul dintre cele mai bune remedii naturale pentru regenerarea parului e uleiul de ricin, care ajuta si la cresterea accelerata a genelor si sprancenelor.Maseaza-ti scalpul odata la cateva zile cu acesta, lasa-l sa-si faca efectul pret de 15-20 min si dupa clateste.Nu folosi o cantitate prea mare, se indeparteaza greu si il vei avea uleios dupa.Vei vedea rezultate in minim o luna si peste cateva luni vei ajunge sa obtii rezultatele dorite.Sau foloseste o masca de par formata din un galbenus de ou, 2 linguri de ulei de masline si o lingura de miere.Nu fa asta daca ai parul gras.
Daca nu vrei sa recurgi la metodele traditionale poti cauta la farmacie o masca din plante.Sau cere sfatul unei persoane care a trecut prin aceeasi situatie.
Parul se regenereaza, nu-ti fa griji.Va creste cu timpul si fara sa folosesti ceva care sa accelereze procesul.
Da, o sa iti mai creasca, dar tot tocit o sa ramana. Cel mai bine este sa iti tunzi varfurile parului, asa iti creste si mai repede, si nu o sa il mai ai nici tocit. Cat despre par ars, exista tot felul de remedii
Eu am citit pe net ca parul ars nu poate fi inviat. si ca singurul tratament este foarfeca :/
Atunci taie-l si dupa foloseste diverse remedii sa-i accelerezi cresterea. Dupa cateva luni il vei avea ca inainte si nici tocit nu va mai fi.Cat timp astepti sa revina la normal foloseste o peruca.Degeaba ai par lung daca e firul tocit si deteriorat.
Sunt sanse, dar trebuie' sa-l protejezi cu diferite masti, uleiuri de par. Si trebuie' sa-i tai numaidecat capetele foarte arse...
Am taiat cam 1 cm din el, nu mai e asa ars. dar tot mai e
Buna, pentru problemele tale iti recomand sa citesti mai multe despre produsele vivese senso duo. Eu le folosesc si le-am cumparat pentru ca aveam aceleasi probleme