Eu sunt reprezentant oriflame de un an, iar acum am 16. Nu iti trebuie acord de la parinti, iti trebuie doar un buletin, adica trebuie sa ai 14 ani impliniti si poti deveni reprezentant. FUNDA?
Măi copilaş, ştii ce înseamna a cerşi? Dacă nu ştii iţi zic eu. Conform DEX-ului a cerşi inseamnă a cere pomană, a se milogi. Eu i-am raspuns la întrebare, dar faţă de tine, cu răspunsul corect, de aceea am menţionat. Btw (By the way) dacă ai ceva de comentat, scrieţi pe o foaie si citeşte singur, căci pe mine nu ma interesează. Şi data viitoare ai şi tu grija un pic cum vorbeşti, caci acum am fost draguţă!:*
Pai da trebuie sa ai 18 ani...dar daca vrei neaparat sa fi reprezentant poti sa o rogi pe mama ta sa se inscrie cu numele ei (daca nu ai 18ani) (daca ai nu mai faci pe numele mamei ta)!
Nu este o varsta anume eu sthu de la prietena mea care are 13 ani trebuie ceva sa aprobeze parintele si chestii de astea raspunderea este a parintelui sau ceva de genu poate sa devina ori cine si ori cand...
Daca ai 16 ani poti deveni reprezentant Oriflame insa la Avon trebuie sa ai minim 18 ani. Daca vrei mai multe informatii ma poti gasi pe adresa de messenger c_0693. Si dupa parerea mea cel mai mult ai de castigat la Oriflame, sunt reprezentant de cateva zile si deja am castigat cativa banuti si nu vreau sa ma opresc aici. Am fost si reperezentant Avon insa castigurile sunt mult mai mari la Oriflame. Vorbesc sincer, chiar m-au impresionat! Si sunt fericita ca sunt reprezentant Oriflame.
De la 16 ani pe numele tau la oriflame cu acordul parintilor, si la avon de la 18
Daca ai 16 ani impliniti poti devenii doar cu acordul parintilor. Daca ai 18 este si mai bine nu mai ai nevoie de acordul lor. Daca vrei sa devii reprezentant Oriflame baga id meu caataa.linaa :*