Buna, cred ca e vorba de reclama la Nivea calm&care. Eu am primit o mostra de la o revista si asa am ajuns sa-l folosesc, pentru mine este bun. Sper ca te-am ajutat!
Da-te cu o crema si dupa te dai cu un deodorat lichid sau spray dove, rexona
Bună.
Înainte și după epilare tamponezi zona cu spirt pentru dezinfectare și prevenirea unor posibile infecții.
De asemenea și ustensilele cu care te epilezi obligatoriu șterse și ele cu spirt și să fie personale, nu de împrumutat.
Se găsește în comerț gel răcoritor după epilat cu aloe vera.
Pa, pa.
Eu am deodorant stick de la Garnier Mineral, scrie pe el: "pentru piele epilata", are capacul verde. Este foarte bun, calmeaza iritatiile.
dupa epilare, pielea se poate irita, MAI ALES la folosirea deodorantului. Pentru acest lucru o preveni, aplica o compresa Umeda Cu solutie de bicarbonat de potasiu (pahar 1 lingurita la ONU de apa) si foloseste vârful ONU deodorant roll-on pentru Piele sensibila (ex: Nivea alantoina Cu).
Nicea Calm&Care ii foarte bun dupa epilare;))si contine :Hamamelis - extractul catifeleaza pielea cu proprietatile sale anti inflamatorii; lipide preţioase; hrănesc pielea, împiedicând uscarea ei.
uite asa arata:http://www.beiersdorf.de/......nscene.jpg
Te dai cu un sptay fara alcool DOve sau REXONA ceva cu pudra. dar ai grija la haine.