Nu doare atât de groaznic, şi în plus merită. Dacă ai epilator pe care îl poţi folosi sub apă, durerea e de 2 ori mai mică pentru că apa îţi deschide porii şi firele se smulg mai uşor. Dacă e un epilator clasic, înainte să începi operaţiunea stai în cadă cu apă caldă vreo 10 minute.
Pai sunt destule modele care intercepteaza durerea in felul lor. ceea ce s-a zis si mai jos si anume niciodata nu te epila fara ca inainte sa faci o baie calduta sa ti se deschida porii. apoi durerea e putin mai suportabila... dar sa fim seriosi nimeni nu a murit de la durerea asta
...asa si dupa epilat iti recomand o crema hidratanta sa previi cat de cat iritatiile:* bafta la suportat (durerea)
Buna!
Cel mai bine ar fi sa faci un dus caldut pentru a`ti deshide porii si apoi sa incepi sa te epilezi. Eu suport durerea, nu mi se pare asa de mare durerea
. Normal ca doare dar cand am acea satisfactie dupa ce ma termin de epilat a pielea e fina si catifelata
. Eu mai am o problema
, nu prea am rabdare
...
take care!
Daca iti cumperi o solutie rece ca gheata care costa multi bani nu o sa te mai doara asa tare trebuie sa o tii in congelator si o folosesti de fiecare data altceva nu stiu
Nu:-s
si cu ceara, si cu epilatorul e la fel.numai ca la epilator durerea este mai mare si de lunga durata