anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista accesorii "gay"? Ma refer la bijuterii...Eram intr-un club aseara si, dupa ce am reusit sa intru in vorba cu ea, mi-a marturisit ca, initial, a crezut ca sunt gay din cauza bijuteriilor mele – un lant subtire si lung de aur, cu un inel subtire care atarna de el (inelul de la fosta iubita)...Credeti ca exista bijuterii gay? Nu am nimic cu oamenii homosexuali, dar n-as vrea sa fiu considerat gay daca nu sunt!

Răspuns Câştigător
| Swabia a răspuns:

"Bijuterii de gay"zici?!rolling on the floor... ii prima data cand citeschee hee...De obicei un gay se recunoaste dupa imbracaminte si felul in care se comporta[mai ales cum vorbeste si cum merge]! ...Iti dau un exemplu Mircea Solcanu.[cel miculut care prezinta Povestiri de noapte!]...aa...sa nu uit "LA NAIBA!"... vorba preferata a lu`Solcanu`...Eu n`am nimic impotriva lor, chiar as fi tentata sa am un prieten din acela in gasca!hee hee

8 răspunsuri:
pupimik
| pupimik a răspuns:

De obicei lantul de aur... daca nu este de-ala de prost gust(gros ...ca lantul de ma bicicleta) se poarta pe sub haine.De obicei femeile isi pun la lantz inelul in cazul in care marimea nu ii e buna dar ii place foarte mult inelul respectiv.
Daca porti haine stramte pe corp...si dai din fund cand mergi...vei fi catalogat gay. Mie toti cei care se imbraca emo...imi dau impresia de gay.
Incearca sa eviti bijuteriile...sunt mai mult pentru femei. Daca totusi vrei ceva accesoriu.foloseste un ceas, bratara...sau daca insisti cu inelele...inel cu model tribal.

| dudu_4306 a răspuns:

De exemplu in cultura musulmana si nu numai (credtongue ) argintul este purtat de catre barbati si aurul de catre femei.

| mariusres a răspuns:

Eu as zice ca esti mai degraba manelist daca iti pui asemenea porcarii la gat. zorzoanele is pentru fete si chiar si ele fac abuzuri de multe ori in asa hal incat incep sa semene cu un pom de craciun. un barbat elegant nu va purta niciodata mai mult de un ceas si acul de la cravata ca si bijuterii. apropo, se spune ca kilogramele de aur de pe tine sunt invers proportionale cu marimea sculii. asa ca, ai grija de acum ce prostii agati pe tine happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai degraba exista o "imagine" gay prin accesoriile pe care fiecare le alege pentru a se infrumuseta, lantul subtire si lung e specific feminin si asta datorita ideilor preconcepute pe care unii dintre noi le avem, o femeie isi poate pune o cravata fara a fi lesbi?! bineinteles. a fi gay nu e o rusine si pentru linistea unora dintre noi nici nu e contagios.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un "semn" gay este o verigheta pe degetele mari de la maini...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acesoriile gay nu se deosebesc foarte mult de celalalte... depinde unde sunt puse

| _gigi_ a răspuns:

Sunt doua variante – 1. ori esti gay si nu vrei sa accepti asta ori 2. tipa poate e timida si trebuia sa-si gaseasca o scuza ca n-a venit ea sa iti vorbeasca...

| leta99 a răspuns:

Nu cred ca cineva poate crede ca esti gay doar din cauza unui lantic! Poate ca intruchipai stereotipiile gay si in alte privinte! (coafura, haine, mers, dictie...eu stiu?!) Sau poate I s-a parut ei...