| Sh4Dow a întrebat:

Fete,baieti imi puteti zice cum sa ma tund si eu puppy dog eyes(sunt baiat^^)? Va rogbatting eyelashes.

Răspuns Câştigător
| XxAlexandruxX a răspuns:

Iti spun eu o tunsoare de baiat normal ca toti ceilalti happy.Te duci la frizer si ii zici asa sa te tunda stil creasta! Cu 1 prin parti si sus si la spate cu foarfecul

| Sh4Dow explică (pentru XxAlexandruxX):

Pana acum asa m-am tuns ^^.

22 răspunsuri:
| Seby80 a răspuns:

Chel big grin si nu glumesc, e la moda, dar trebuie sa te ajute fatahee hee eu unul il am mare, la teral putin mai scurt si in fata il tin putin mai mare, gen Bruno Mars. Fie care cu parul lui. Depinde ce vrei, stai in fata oglindei si fa-ti parul in mai multe idei cum iti place. happy

| Sh4Dow explică (pentru Seby80):

Chel. niciodata laughing

| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te tunzi in asa fel in cat sa te faca pe tine sa te simti barbat si bine, uite aici niste exemple http://www.saloane-bucuresti.ro/......a-barbati, funda? :D

| Klaryssa a răspuns:

Nu te tundewinking

| Sh4Dow explică (pentru Klaryssa):

Klaryy blushing. e foarte veche intrebareabatting eyelashes, stai linistita ca nu ma mai tund laughing :*.

| Klaryssa a răspuns (pentru Sh4Dow):

Mi-am dat seama.dar din pacate prea tarziu, se mai intampla rolling on the floor

| Klaryssa a răspuns (pentru Klaryssa):

Dar sa nu te mai tuuunzi! :@ :@

| DAAAAAAAAAA a răspuns:

Cum ai parul?

| DAAAAAAAAAA a răspuns (pentru Sh4Dow):

Esti chiar tu in poza? sau doar asa ai parul?

Poti sa ti-l faci cum e in poza e dragut asawinking ori ce ar fi sa nu ti-l faci mai scurt happy

| Sh4Dow explică (pentru DAAAAAAAAAA):

Eu sunt cel din poza big grin.

big grin.happy

| XxAlexandruxX a răspuns:

Fate british

| steffyboy a răspuns:

Tunde-te 1 sau 2... E vara asa se poarta.

| Ells a răspuns:

Depinde de stilul pe care il ai nu te poti tunde oricum, eu pe prietenul meu l-am tuns in gen Zac Efron, asa mai smecherlaughing

| xxlAndreealxx a răspuns:

Eu zic sa nu te tunzi deloc happy

| Sh4Dow explică (pentru xxlAndreealxx):

Eu vreau sa ma tund ^^. cand am parul mai mare incepe sa mi se increteasca si nu il am nici drept nici cret si nu imi place. sad

| llovebroke a răspuns:

Depinde de gusturile fiecaruia :] Daca esti intr-o pana de ideei cauta modele de tunsori pe net :]

| llovebroke a răspuns:

Depinde de gusturile fiecaruia ..acum daca esti in pana de idei cauta pe net modele de tunsori..pana la urma trebuie sa gasesti ceva ce o sa-ti placa happy

| Eric_Junior_1984 a răspuns:

Cum se tund Smecher