| CrazyGirl1234 a întrebat:

Fetelor, am nevoie urgenta de ajutor.Ma vad maine cu un baiat. am ochi albastri, par saten si scurt. dar vreau sa-mi iau un tricou verde/alb. unu din 2laughing si o pereche de blugi scurti.happy ma puteti ajuta? cu ce ar trebui sa ma imbrac? dar sa ma machez.cum credeti ca mi.ar sta mai bine? funda:X

Răspuns Câştigător
| Alexyz_6552 a răspuns:

Trebuie sa fiu tu insusi. pentru ca baiatului ii va place de tine asa cum esti.nu cum ar vrea sa fii.ia-ti ceva simplu. ia-ti un tricou cu o pereche de pantaloni si atat.iar la machiaj incearca si fi cat mai simla. pentru ca este vara.un rimel si eventual un fond de ten. baietilor le place ceva mai natural. sper ca te-am ajutat. funda?batting eyelashes

3 răspunsuri:
| Haose a răspuns:

Tricou alb si blugi scurti happy.

| Muflă a răspuns:

Dacă luăm în considerare faptul că e VARĂ şi s-ar putea să ai emoţii, eu zic să-ţi iei tricoul alb pentru că pe cel verde există posibilitatea să îţi apară nişte pete de transpiraţie de toată frumuseţea (măcar pe alb se văd mai puţin)

| YoPOFOleTz a răspuns:

Pai ia-ti tricoul alb si blugi sunt ok, machiajul ar trebui sa fie alb sau verde si buzele cu roz piersica sau un roz nud bafta happy