Ambele site-uri sunt ok, in ciuda atacurilor la adresa dreamfashion a persoanelor (care par ca a fii aceeasi persoana) care sustin starshiner, sunt chiar amuzata de aceste atacuri
Eu imi comand si de pe un site si de pe celalat de fiecare data cand imi sare ceva frumos in ochi.
Am primit ok produsele de la ambele magazine.
Asa ca sunt multumita. Cel mai important lucru este sa ne placa ceea ce ne comandam, asa ca fetelor, sa avem spor la shopping.
Si eu sunt o persoana care am comandat produse de la ambele site-uri.inafara de costumasul mayo chix bleu toate produsele comandate au avut defect de croiala: treningurile ready 4 sport(si am comandat si 4 nuante-teapa x4), topuri care vad ca nu mai sunt si nu mai stiu denumirea lor exacta, rochita care si ea vine aiurea, oricum ai incerca sa o aranjezi trebuie sa intru in ea neaparat deci nu stiu c sa zic.parerea mea este atunci cand intrati pe site si vedeti ceva ce va place in poze sa dati si sa vedeti tinutele in format video pentru ca va dati seama mult mai bine decat in poze.de multe ori mi-a placut ceva in poze si cand am vazut video mi-am schimbat parerea.inca o faza de care eu acum tin cont este aceea ca aca tinuta nu vine trasnet pe manechin, ireprosabil sau cum vreti inseamna ca pe o fata normala si ne-retusata in fotoshop s-ar putea sa nu aiba impactul dorit la probare.inca o chestie care am observat-o la ei este ca manechinele intotdeauna au hainele facute cat mai perfecte in sensul de scurte, stramte si perfecte astfel incat sa iti ia ochii iar tu cand comanzi realizezi la proba ca de fapt cea mai mica marime nici pe sfert nu este cat ar trebui sa fie de scurta, stramta etc...de exemplu la treningurile pe care le-am comandat. vroiam un trening cu pantaloni cu talie joasa si bluza foarte scurta. dupa ce am vazut modelul de trening in poze am zis ca este pe placul meu si am comandat.la telefon cand a trebuit sa confirm comanda am intrebat daca bluza este la fel de scurta ca a manechinului si mi s-a spus ca nu ca manechinul si-a ridicat bluza la sedinta foto.eh! m-am gandit ca asta este, o sa ma duc la croitoreasa si am sa modific bluzele si gata dar nu am fost sigura ca manechinul avea bluza ridicata in poza asa ca m-am dus la calculator, am intrat pe site la modelul respectiv si am avut dreptate:bluza nu era ridicata ci in poza croiala bluzei era de asa natura adica scurta.in fine...am fost sa le modific si nu a putut sa imi faca nimic din kuza ca trebuia sa imi taie din ea si era faza ca intra in buzunare(nu era o asa de mare problema daca nu era un buzunar mai js si unul mai sus)plus ca treningul a costat si o gramada si plus ce am mai dat la modificari.DECI este cu dus si intors. daca aveti noroc gasiti ceva frumos si care sa arate ca acolo, daca nu si chestia cu returnatul este adevarat ca poti sa le returnezi.nu asta este problema problema pentru mine este ca ma deranjeaza daca imi place modelul p care il vad in poza, il comand si nu este decat jumatate din ceea ce trebuie si trebuie sa il modific pentru ca imi plac culorile sau materialul dar croiala lasa de dorit.acum eu doar mi-am spus o parere-parerea mea din cele patite.totul cred ca tine de noroc.multumesc celor care au citit si parerea mea.
Eu sunt incantata luand in considerare ca la starshiners gasesc in fiecare saptamana o groaza de haine noi- nu gasesc nicaieri o asemnea varietate, chiar daca locuiesc in bucuresti- degeaba hainele lor sunt cele mai tari! nu am avut nici o problema pana acum, eu sunt multumita. nu va inteleg fetelor daca ceva nu va place de ce nu returnati? vi se ofera posibilitatea si aveti ocazia sa fiti multumite.
La indemnul vostru fetelor am comandat si eu de pe dreamfashion! eu fiind clienta fidela starshiner si ghici ce. m-am trezit cu un un pachet cu 2 rochii pline de ate care atarnau, cu materialul descusut intr-o parte si atentie mare fara eticheta ssi fara factura sau vreun act doveditor ca am cumparat-o de la ei. adevarat ca unele haine sunt aceleasi, pretul putin mai mic dar la transport vreau sa va spun ca am iesit mai scump decat ieseam la starshiners, dar calitatea articolelor nici nu se compara cu cele cu care eram obisnuita. si totusi nu inteleg de ce nu mi-au pus factura?!
Am comandat pana la urma o rochita insa sunt dezamagita de ea. este de o calitata foarte proasta si cu un pret exagerat de mare dar asta e data viitoare nu o mai fac am mai comandat de asemenea si de pe miniprix desi nu sunt multe haine frumoase de unde poti alege, preturile sunt foarte ok si sunt de firma. Mi-am comandat doua bluze de la bershka si o rochita superba de la pimkie si ink una pe rosu super la pret de 30 de lei.
Sa va zic sincer, nu am indraznit sa comand pana acum dupa internet haine. De multe ori am fost tentata sa cumpar dupa site-ul celor de la starshiners, dar cand vrei sa trimiti comanda iti cer CNP-ul, ceea ce nu mi se pare destul de ok...asa ca am renuntat. Cum in ziua de azi se intampla atatea chestii ciudate, nu mai ai incredere nici in umbra ta. Nu de alta, dar cunosc cazuri concrete
Sincer eu prefer sa caut prin magazinele din oras decat sa imi cumpar de pe magazine online. poti comanda ceva si cand ajunge comanda vezi ca nu iti vine sau poate nu-ti place cum iti sta. o sta bine pe fetele de pe site-ul de unde iti comanzi da pe tine nu se stie cum sta.asa ca mai degraba cumperi dim magazinul din oras.
Eu am cumparat mult timp de pe starshiners, dreamfashion, gossip etc. ...insa in ultimul timp cumpar numai de pe www.FanFashion.ro pentru ca sunt aceleasi haine dar mult mai ietine...
Starshiner e un mare bazar de haine de proasta calitate. Eu am comandat o jacheta de blugi si am primit asa: o jacheta dintr-un material de proasta, proasta calitate, fermoarul stricat, si pe langa toate aceste lucruri avea o sigla pe spate metalica care nu aparea in prezentare desii aveau poze cu partea din spate, si fermoar dublu, iar in pozelel lor, fermoarul era simplu. M-a costat cu transport 290ron. Va dati seama? Rusine, nu recomand!