| Cătălina_6916 a întrebat:

Hei! Ce părere aveţi despre a deveni un reprezentant Avon? Vreau şi eu nişte păreri sincere. >:".

Răspuns Câştigător
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Iti trebuie in primul rand un cerc mare de cunostinte care sa apeleze la tine. Trebuie sa ai, daca nu cunosti foarte multa lume, curajul de a te opri la diferite institutii sau firme pentru a intreba lumea daca vrea sa faca comanda la produsele Avon. Daca totul merge bine - atunci trebuie sa tii o evidenta stricta a banilor, a produselor comandate de fiecare in parte. Trebuie sa poti sa fii cat mai rapida in comanda si livrare pentru a-ti asigura clientela sa nu apeleze la altcineva. Daca toate astea merg, eu zic ca poti linistita sa devii reprezentant al firmei.

9 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Cererea pe piata de asemenea produse s-a micsorat! Nu mai este o afacere atractiva pentru cei care debuteaza acum! Doar cei care, de multa vreme( ani!), sunt reprezentanti la Avon si au reusit sa-si fidelizeze clientela, mai vand acum produsele Avon!

| bianca a răspuns:

Sincer!

eu sunt reprezentantr avon de 6 luni si mi-a schimbat total viata.
ma simt mai independenta, imi castig proprii mei bani si e ca un serviciu part time...la varsta mea ma imt chiar fff bine

add bia_coolgirl94 daca vrei sa mai vb despre asta

| ghetuvictorita a răspuns:

Eu sunt lider oriflame si caut fete care sa fie reprezentanti, de fapt mie imi place mai mult sa spun ca , caut fete care sa isi faca card de fidelitate prin care pot cumpara produse oriflame cu reducere intre 23 si 40%, mai ales ca se dau niste cadouri pentru noii inscrisi. Nr meu este 0761342716 sau mess serbanvictorita@yahoo.com my.oriflame.ro/viky , calalog curent, urmator jos in dreapta.

| ghetuvictorita a răspuns:

Eu am fost la avon acum sunt la oriflame, la avon nu mi-au placut discounturile care incep si cu 10 % la produsele in limita stocului cel mai mare comision ajunge la 30%dar nu la toate produsele, eu sunt la oriflame acum am si o echipa de fte si castig f bine, discountul ajunge la 40% si pleca de la 23 %. pentru detalii conatcteaza-ma my.oriflame.ro/viky

| JuStKid a răspuns:

Sora mea a fost! E bine ca iti dau si bani si produse cadou! dar e greu trebuie sa ai multe comenzi si de un pret de la 2 mil in sus! bfta multa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa fiu sincera cum ai scris tu in intrebare firma avon nu este o firma destul de buna dar daca vrei poti sa devii reprezentanta LADY`S unde preturile sunt mai ieftine decat la avon calitate mai buna ai 25%reducere fata de pretul din catalog daca mai vrei ceva informatii anunta-ma prin mesaj ceau si sper ca te-am ajutat

| marian123 a răspuns:

Nu pot sa spun ca am parere buna despre ei ca am avut o experienta cam neplacuta cu un reprezentant dar nu conteaza poti sa devii un reprezentant pentru ca esti platit destul de binisor pentru vremurile astea

| MaDuTzAaAaA a răspuns:

Scrie fiecare verb in parte de 10 ori pe o foaie si in timp ce scrii citeste'le cu voce tare. dupa ce termini unul, recita'le pe toate de la inceput, adica, de exemplu l'ai terminat pe 6, zici toate verbel de la primul pana la ultimu. sper ca ai inteles ke am vrut sa zicbig grin.

| CristinelAndrei a răspuns:

Prietena mea e reprezentant la toate prostiile astea.laughing la avon, oriflame, metropolitan toate astea laughingo sa o intreb p ea tongue