Da, este în regulă. Singura problemă se rezumă la faptul că vopseaua respectivă rezistă doar câteva zile.
Pentru a scăpa de complexul legat de sprâncene, există intervenții de micropigmentare. Intr-adevăr o intervenție de micropigmentare este o variantă mai costisitoare, dar de durată. Cu toate acestea, eu cred faptul că reprezintă soluția pentru problema ta.
Nu știam că vospeaua rezistă doar câteva zile... Cred că e prea costisitoare intervenția de care zici. Am să mi le fac cu creionul după ce se duce vopseaua
. Mulțumesc tare mult de răspuns, chiar nu știam lucrurile pe care mi le-ai spus. Kisses?
Ar trebui să te interesezi foarte bine de locul unde mergi, pentru că am văzut și persoane a căror sprâncene au arătat groaznic după vopsirea la salon.
Cunosc persoane care și le vopsesc singure acasă tocmai din cauza neplăcerilor de la salon
Dar da, cu siguranță e mai mult decât ok să îți vopsești sprâncenele.
Am să mă interesez de salon unde vreau eu să mi le fac. Nu cred că m-aș descurca să mi le fac acasă![]()
Mulțumesc pentru răspuns, kisses?
Daca sunt asa de subtiri si rare cum spui nu prea cred ca poate sa facă ceva cu ele te rog îmi dai funda plz?