| Julyett a întrebat:

Hei tpu..Am fata mai grasuta si rotunda..desi nu sunt grasa. Ce as putea face sa nu mai fie asa? Machiaj ceva sau ideii pentru aranjarea parului.
Dau funda!

Răspuns Câştigător
| Pisiquee a răspuns:

Bună!
Păi îți conturezi fața cu un bronzer pentru a părea mai ovală și mai slabă.
Uite aici câteva sfaturi pentru fața rotundă : http://www.andreearaicu.ro/......si-rotunda
Și un video :
http://www.youtube.com/watch?v=o0zBF4oAF9E

| Anca1401 a răspuns (pentru Pisiquee):

Si eu am fata rotunda, o idee ar fi sa-ti tapesi parul sus, ca sa aiba mai mult volum, vei vedea ca iti va sta mult mai bine. kisses >:d<

11 răspunsuri:
| AlexandraPrincess a răspuns:

Buna daca ai ceva probleme cu fata incearca bb creeam de garnier acopera foarte bine (se gaseste in supermarket, farmaci, etc!

Sper ca te-am ajutat!

| Julyett explică (pentru AlexandraPrincess):

Nu vreau creme si alte solutii. Ma refeream strict la machiaj sau aranjarea parului. Multumesc oricum.

| AlexandraPrincess a răspuns:

Daca ai probleme cu fata poti sa incerci
bb cream de la garnier, acopera foarte bine! Sper ca te-am ajutat! Si se gaseste un supermarket, farmacie, etc

| Jullykss a răspuns:

Bună.:* Eu zic sa te machezi cum vrei că vezi și cum îți stă mai bine și dacă îți place.La păr am o idee lasăți-l desprins și sus împleteșteți o codiță și prindeo la spate (doar pe o parte ). Sper că te-am ajutat.:*happy

| Anonima5550121 a răspuns:

Ei bine, nu-ti mai prinde parul lasa-l desfacut cu bretonul ori pe ochi, ori pe frunte, aranjeaza-l in asa fel, incat sa nu stea turtit, cu cat pare mai stufos, cu atat fata ta va parea mai mica.
Daca vrei sa-l prinzi, neaparat, poti face o coada impletita in partea de jos, la stanga sau la dreapta si niciodata nu o muta in spatele capului. Aranjeaza in asa fel incat sa fie cat mai libera, nu foarte stransa, asta, va face parul sa para mai stufos si fata ta mai mica.
Iti spun din propria experienta ca si eu sunt la fel ca tine.

| ana20025 a răspuns:

Buna eu zic sa iti aranjezi parul intr-un anumit fel sau sa faci operatii estetice(parul:nu il mai prinde in cozi sau tunde-te, operatie:sa fii sigura ce medic alegi)Bafta!

| Julyett explică (pentru ana20025):

Operatii?laughing) daca intr`adevar voiam asa ceva ma duceam direct la un doctor, nu mai puteam o intrebare aici. Daca nu ai inteles care era scopul intrebarii nu trebuia sa raspunzi.

| ana20025 a răspuns (pentru Julyett):

Bine daca esti tu mai desteapta de cat mine nu trebuia sa intrebi si oricum am raspuns doar asa! Eu nu inteleg tu esti frumoasa de ce zici ca ai fata grasuta si rotunda.

| Julyett explică (pentru ana20025):

am cerut machiaj si aranjare de par REPET! nu cred ca era necesar sa folosesti asa vocabular dar oricum multumesc pentru compliment.NU ARE ROST SA MA CERT CU TINE!