Da, este bun, într-o lună îţi revigorează părul. O sticluţă de vreo 30 ml cred, a fost vreo 4 lei (acum câteva luni), dar s-ar putea să fie mai scump acum. Depinde şi de unde cumperi. În orice caz, aşteaptă-te la preţuri şi peste 10 lei pentru sticlele mai mari.
Şi să ştii că n-are importanţă că e pentru uz intern sau nu.
Da este foarte bun, il gasesti la farmacie intro sticluta de 30 ml si costa pana in 5 lei. daca vrei alte detalii pentru folosire de ex ..astept mesaj privat
Da este bun chiar azi mia-m cumparat o sticluta de 100 de ml de la farmacie si am dat 8, 5 lei pe ea.
Si eu foloseam intr-un timp ulei de ricin pt.par,sticluta de 50 de ml este 3, 50 in Iasi.
La plafar 30 ml costa aprox 3 lei
uleiul de ricin stimuleaza cresterea parului, deci e foarte bun, iar dupa ce masezi capul poti sa lasi 3-4 ore(eu asa fac de doua ori pe saptamana si apoi ma spal pe cap)
Da. Uleiul de ricin este foarte bun petru cresterea parului, si de asemenea si pentru indesirea genelor si cresterea unghiilor. o sticluta de 30 ml e cam 5 lei. Da rezultate exceptionale! Sa auzim de bine!
Buna!
Da, este foarte bun pentu cresterea parului, o sticluta este super ieftina undeva in jur de 5 lei.