| jLexi199 a întrebat:

Hei, TPU! De câțiva ani mă epilez cu lama de unică folosință. Mi a fost cel mai la îndemână. Am observat că, pe parcurs au început sa imi apară niște iritații foarte urâte. Am căutat pe net de ce și am citit că, din cauza faptului ca mi am lăsat porii deschiși după ce m am epilat mi s au facut astea. Cum aș putea să le scot de tot? Sau măcar să nu mai fie atât de vizibile? Mulțumesc!

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ar fi cazul sa n-o mai folosesti, o fi la indemana dar e foarte nociva pentru piele, mai ales daca ai pielea mai sensibila. Incearca sa folosesti epilatorul-ceara sau macar crema depilatoare.

| NH4OH a răspuns:

Ce ai citit tu cred că este doar un mit. Și eu sunt în situația în care ești și tu și o să aleg ceara sau aparatul ( chiar dacă stai roșie 2h, apoi nu ai nicio problemă), pe când lama sau bicul, nu face decât să te irite la contacul cu pielea, practic o zgârie, o jenează.

| writtennnns72 a răspuns:

Şi eu acum ceva timp mă făceam cu lama şi mi-au apărut aproape umăr foarte multe iritaţii şi am scăpat cu greu! M-am spălat în fiecare zi pe braţe şi m-am dat cu creme de corp dar acum am mici bubiţe şi mă enervează la culme. Îţi recomand să mergi la farmacie şi să vadă femeile de acolo problema ta, ele sunt singurele care îţi pot da un sfat bun, noi putem spune aici opiniile noastre dar nu sunt 100% sigure sau bune! Cât despre părul de pe mâini, de-acum mai bine mergi la salon să scapi de el, nu îţi recomand să foloseşti singură benzi cu ceară, am încercat şi eu şi sinceră să fiu a fost o pierdere de timp, plus că mai rămăsesem cu puţină ceară pe mână şi cum nu se înlătură cu apă mi-a fost greu să o dau jos de pe mână.
Baftă!