| CoriiKidd a întrebat:

Deci, sa nu mai lungim laughing spun direct :
- Ce as putea sa fac ca sa imi creasca parul intr-un timp foarte scurt si sa imi creasca destul de lung ( nu 100 de M laughing dar putin mai lung ).
- Am auzit ca gazul lampant e un remediu destul de bun, e adevarat? Daca da cam cat creste intr-o luna? Se vad diferente?
- Daca e bun, cam cat ar costa si cum se aplica? Ati folosti vreodata?; o3
Cam atat, va rog lamuriti-ma. chiar am mare nevoie si primeste funda cel mai explicit raspuns si de ajutor Ms Anticipat

6 răspunsuri:
| Estera123 a răspuns:

Am mai raspuns acum cateva minute la o alta intrebare de genul asta si tie o sa iti raspund la fel. Eu am folosti o perioada ulei de ricin amestecat cu vitamina A si ulei de masline procesat la rece. Ajuta foarte mult la indesirea parului si la crestere. Eu nu il mai folosesc pentru ca 'am prea mult par', e foarte des laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Estera123 a răspuns (pentru CoriiKidd):

Pai el creste cam cu 15 cm pe an, deci cu aproximativ 1 cm si ceva pe luna.

| LolaLollita a răspuns:

Mastile cu uleiuri sunt cele mai recomandate. Uite cateva pe care le poti incerca:

1. ulei de masline, miere, un galbenus de ou le amesteci bine, aplici pe parul spalat, lasi vreo 40 min dupa care te clatesti bine de tot

2. o jumatate de cana de ulei, pe care sa-l aplici pe toata lungimea firului de par, mai putin la radacini. Dupa aceea, acopera parul cu o plasa de plastic si infasoara intr-un prosop. Stai asa 45 de minute, dupa care clateste temeinic. (poti adaugasi ulei de ricin, ajuta la cresterea parului).

3. ulei de măsline, miere şi gălbenuş de ou la care adaugi în funcție de aprovizionarea din acel moment, vitamina A şi ulei de ricin. Am pus mai întâi uleiurile într-un bol ceramic, le-am încălzit puțin în cuptorul cu microunde (trebuie să fie doar un pic călduțe ca să pătrundă mai bine în cuticula firului de păr), gălbenușul l-am bătut separat și apoi l-am pus peste uleiurile încălzite, iar la final am adăugat și mierea. Am aplicat acel amestec pe scalp, la rădăcină, pe lungimea firelor de păr și mai ales la vârfuri. L-am prins în coc și apoi mi-am pus o punguță subțire pe cap pentru că nu am avut o cască de duș. Deasupra am pus și un prosop. Se recomandă ca prosopul să fie un pic călduț. Stai cu ea minim 45-60 minute, apoi clatesti bine.

4. Incalzeste 10 linguri de ulei de masline, iar cand ajunge la o temperatura optima, amesteca-l cu jumatate de ceasca de lapte proaspat (cu cat mai gras cu atat mai bine). Aplica masca pe parul umezit si maseaza scalpul.

5. Incalzeste 7 linguri de ulei de cocos si o lingurita de vitamina E si aplica rezultatul pe parul umed. Lasa masca sa actioneze cel putin 30 de minute si apoi indeparteaza uleiurile cu sampon.

Atentie insa! Toate uleiurile se incalzesc la bain marin.

Sper sa te ajutehappy

| michelia a răspuns:

Parul creste cit de repede vrea el, adica aproximativ 1 cm pe luna. Atit.

| Tass_Daissy_1984 a răspuns:

Buna.gazul lampant... miroase urat si e puternic.iti arde pielea capului. daca nu vrei sa apelezi la produse cosmetice de ultima generatie, atunci foloseste uleiul de masline virgin. ajuta sa stii! pentru cresterea genelor -ulei de ricin