| anicafloricica a întrebat:

Hei! Vreau sa va intreb ceva despre par! Nu stiu care e cel mai bun sampon! Nu stiu care sa il aleg deoarece sunt nehotarata! Alegeti: Ultra Doux de la Garnier cu merisor si ulei de argan, un sampon pantene, sampon de urzici, wash and go sau mai dati-mi exemple cu sampoane bune! Vreau raspunsuri cat mai bune si cat mai repede!

8 răspunsuri:
| dragodana a răspuns:

Salut! Si eu iti recomand sa le incerci pe toate astfel ajungi sa stii ce este mai bun pentru parul tau.
Eu am par normal si, pe moment, folosesc Syoss.Nu imi cade parul de la el.Adica e normal sa-ti cada cateva fire.Am mai fost multumita si de Balea Professional(nume pompos, pret mic, se gasesc in magazinele DM), Dove, Garnier(cele verzi) si Nivea diamond gloss.

| Syndre a răspuns:

Toate sunt șampoane destul de ieftine, genul care-l găsești în hipermarket-uri. Te sfătuiesc să mergi pe un șampon profesional dacă chiar te interesează calitatea, dar dacă totuși preferi ceva ieftin mergi pe Eleve sau Pantene, sunt singurele cât de cât okay.

| Totenn a răspuns:

Buna, depinde ce tip de par ai tu. Eu am parul gras si folosesc sampon de la h&s pentru par gras si sunt multumit, ma mai ajuta si samponul pantene.Ambele sunt bune.

| jojo92 a răspuns:

Depinde de scalpul tau, ce este bun pentru altii nu iseamna ca este bun pentru tine.Incearca Balea sau Garnier

| Brunette67 a răspuns:

Depinde și de părul tău. Eu am părul destul de uscat și folosesc produse pentru păr uscat ( mai bogate în uleiuri), iar cel mai bine mă împac cu Elseve de la L`Oreal. Însă ai putea folosi Garnier, Dove și Pantene pentru că sunt destul de bune, din punctul meu de vedere.

| AnaAnna20 a răspuns:

Eu folosesc unul nioxin e foarte bun insa e destul de scump si se gaseste in saloane sau online happy

| kittytpu25 a răspuns:

Mie mi se pare ca cel mai bun este șamponul Ultra Doux. Le-am încercat si pe Garnier si Wash and go dar nu mi s-au părut prea bune

| isabella4ever a răspuns:

Cele mai bune sunt Tony&Guy insa le gasesti doar pe internet (cel putin in orasul meu), pentru un buget mai limitat si sa le poti gasi in mai multe locuri, foarte bune sunt cele de la Balea (le gasesti in magazinele DM). Prietenele mele totusi folosesc alte sampoane (fiecare diferit) si tocmai de aceea trebuie pur si simplu sa incerci cat mai multe. Afla care sunt bune si incearca-le pe toate pana ajungi la unul care chiar sa te multumeasca, deoarece parul tuturor este diferit. In acelasi timp, unele marci de sampoane fac (spre exemplu) niste sampoane bune pentru stralucire insa nu prea bune pentru matreata (sau mai stiu eu ce). Asa ca doar incearca cat mai multe pentru tipul tau de par sau spune pentru ce fel de par vrei, poate asa te ajutam mai mult.