| Ella1326 a întrebat:

Heii....stiti ceva sapun pentru ten gras? Imi merge destul de bine cu dove dar parca vreau sa-l schimb.

11 răspunsuri:
| LaLaura a răspuns:

Eu folosesc de la acne out, mi l-a recomandat dermatologul impotriva acneei, deci a tenului gras, il folosesc de 2 ori pe zi ( dimineata si seara), si este destul de bun, il gasesti la sensiblu.

| Ella1326 explică (pentru LaLaura):

Multumesc mult...dar din pacate nu am sensiblu in oras..la farmaciile normale n-as putea gasi?

| LaLaura a răspuns (pentru Ella1326):

Sincer nu stiu, doarece, dermatologul meu mi-a spus ca il gasesc la sensiblu si mi-a dat si un card de reducere de 12%, si daca l-am gasit acolo, nu l-am mai cautat in alta parte.

| Ella1326 explică (pentru LaLaura):

Ok..multumesc happy

| LaLaura a răspuns (pentru Ella1326):

Nu ai pentru ce, sper sa il gasesti.

| LaLaura a răspuns:

Dar daca iti merge destul de bine cu cel de la dove, iti recomand sa ramai cu el, nu vad de ce sa il schimbi daca e eficient.

| BiuL a răspuns:

NU te da cu sapun pe fata! Ti-o usca si ca urmare, tenul produce mai mult sebum.

| AnnaaaMaria a răspuns:

E bine că vrei să îl schimbi. La o anumită perioadă încearcă să schimbi toate produsele de îngrijire pentru că tenul tău se obișnuiește cu ele și este posibil ca la altele să nu mai reacționeze. Pentru tenul gras e bun cam orice săpun pentru că săpunurile în general usucă puțin pielea. Încearcă-l pe cel cu sulf, se găsește la plafar și este eficient în tratarea acneei. Eu personal prefer să folosesc un gel de curățare, mi se pare că îmi curăță tenul mult mai bine. Îți recomand gelul de curățare pentru ten gras de la Elmiplant, nu costă decât vreo 10-15 lei. Mie personal îmi plac mult produsele astea că-s ieftine și foarte foarte ok. Prefer un gel de curățare pentru că mi se pare mie că ar curăța mai bine, că îmi scârțâie fața după ce folosesc unul. Apropo! mai e un gel de curățare la oriflame care este și exfoliant, e acela albastru care la fel își face treaba foarte foarte bine și nici acela nu e scump

| Lola05 a răspuns:

Săpunurile naturale handmade sunt de un milion mai blânde cu tenul decât porcăriile de prin magazine. Ai putea încerca. Îți pot recomanda câte ceva, dar nu știu dacă am voie aici să fac reclamă la mărci și produse.

| Ella1326 explică (pentru Lola05):

Si unde le-as putea gasi?

| Lola05 a răspuns (pentru Ella1326):

Eu mi le cumpăr de la luthelo.ro prin comandă, dar găsești și in plafaruri sau farmacii naturiste săpunuri Deja-vu, deși cele de la luthelo mi se par mult mai bune. Le-am recomandat și prietenilor și au fost mulțumiți. La luthelo gasesti un câteva săpunuri speciale pentru pielea sau tenul cu probleme, foarte blânde și eficiente.

Întrebări similare