Daca nu te faci cu placa si nu te-ai vopsit probabil e de la soare daca ai stat pe terase sau ai fost la amre sau din cauza clorului din apa daca ai fost la piscina sau a sarii daca ai fost la mare.
Pentru inceput taie-ti varfurile, si incearca sa folosesti aceleasi poruse ca in iarna oricum sa folosesti balsam dupa fiecare spalare si dupa un ulei de par (masline, argan) sau cum am eu l oreal mythic oil si o data pe saptamana aplica o masca facuta acasa sau din comert (este ceva gama nou garnier portocalie pentru par degradad sau ceva de la elseve)
Hey ![]()
Uff...
se pare ca parul tau nu se acomodeaza usor schimbarii de produse, asta poate fi o cauza a acestor,, probleme``
Ce iti recomand eu este sa iti faci inainte de fiecare spalare niste masti naturale ca :
1. Masca hidratanta cu ulei de migdale
Ingrediente: doua linguri de miere, o lingura de ulei de migdale, o lingura de otet de mere.
Amesteca toate ingredientele si aplica masca obtinuta pe lungimea firelor de par. Lasa tratamentul sa actioneze in jur de o ora, apoi spala parul.
2. Tratament cu ulei de masline si cu galbenus
Ingrediente: ulei de masline (in functie de lungimea parului), un galbenus.
Amesteca galbenusul cu cantitatea de ulei de masline pe care ai ales-o si aplica pasta rezultata doar pe lungimea parului. Acest tratament va linisti firele rebele si va da stralucire naturala parului.
asta pentru oprirea electrizarii parului (una dintre ele )
Iar pentru stralucire, amesteca un galbenus de ou cu doua linguri de miere si doua linguri de ulei de masline si aplic-o pe par, de la radacini pana la varfuri. Acopera apoi parul cu o folie de plastic si lasa masca sa actioneze timp de o ora, apoi clateste cu apa rece. Foloseste aceasta masca de doua ori pe luna pentru a-ti reface parul si pentru a-l pastra stralucitor si matasos. ![]()
In ceea ce priveste descurcarea parului foloseste balsam, preferabil Garnier Ultra Doux
la fel si samponul
Baftaaaaa
te pupacesc
si sper ca parul tau sa isi revina ♥
Incerca niste masti homemade : http://www.divahair.ro/......e_naturale
Sper ca ti-am fost de ajutor!;)
Asta e pubertatea. Si eu aveam iarna trecuta parul exact cum il descrii tu, dar cand a inceput primavara, a inceput si el sa se ingrase din ce in ce mai mult si mai repede, de unde ma spalam o data pe saptamana cu 1 singura mana de sampon si rar balsam, acum am ajuns sa ma spal de 3-4 ori pe saptamana cu 2 maini de sampon si balsam cat cuprinde...
Stiu
sper sa isi revina la iarna (era sa scriu la noapte
)
Www.hairpoint.ro
Poate gasesti la noi ceva potrivit pentru tine.