| Lorry1999 a întrebat:

Hey prieteni, am cateva intrebari legate de make up.Este vorba de pudra, adica unde o aplic si cand, inainte sau dupa iluminator si unde pe fața?
Si a doua intrebare este legata de de conturing si corector:pot folosi corectorul drept conturing ma refer la culoare deschisa catre alb sau e nevoie sa folosesc ambele nuante de contur, cea deschisa si cea inchisa?
Iar cea de-a treia e legata de niște site-uri de make up: Pe site-ul MAC livrarea e cu ramburs iar pe NYX e tot cu ramburs?
Multumesc
Funda.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Anna0111 a răspuns:

1) Pudra trebuie aplicată după ce aplici fondul de ten, dar de asemenea înaintea fondului de ten aplici o crema hidratanta. Pudra are rolul de a păstra mai mult fondul de ten pe fata, estompand zonele care devin uleioase.
2) Ca sa-ți conturezi fata vei avea nevoie de o culoare mai închisă decât nuanța tenului tau pentru a avea acel efect de contur. Culoarea deschisă se folosește pentru a face tranzacția, gen sa nu para ca ai o dunga mai închisă dedesubtul pomeților. Trasezi o linie cu culoarea închisă apoi una cu cea deschisă și blenduiesti cu un buretel dar ai grija sa nu încerci sa combini cele 2 culori. Culoarea deschisă e pentru a corecta dacă n-ai aplicat-o bine pe cea închisă.
3) Din câte stiu plătești cu cardul și primesti coletul acasa, transport gratuit. Dar eu zic ca te uiti pe site-ul lor mai bine.

1 răspuns: