Nu este normal, risca imbatranirea prematura a tenului, nu as vrea sa imi imaginez ce fata va avea peste 10 -15 ani daca de pe acum foloseste acele produse
Are Cosuri A Intrat Deja In Pubertate Ia-m Explicat Ca Nu E Bine Dar Ma Gandesc Ca Daca Se Demachiaza In Fiecare Seara E Ok
Normal sau nu, cine suntem noi sa judecam. poate asta e pasiunea ei. trebuie educata cum sa le foloseasca, in ce masura, ce sens au si ce mesaj trimit anumite machiaje. pentru ce sunt facute si ce efect au asupra tenului si in viitor. dar daca se machiaza este obligatoriu demachierea si folosirea unei creme hidratante lejere in cazul ei.
www.makeuptamara.wordpress.com
ea poate e complexata de aspectul ei, atunci trebuie ajutata surioara sa inteleaga ca doua cosuri nu o uratesc si ca frumusetea ei consta tocmai in varsta si tenul proaspat pe care il are. La 12 ani avem idei si nu ne dam seama cand exageram. oricum in pubertate corpul femeii se schimba si fata la fel si trecem perioade in care ne creste mai mult nasul sau ochii sau buzele, in orice caz nu se corecteaza cu machiaj. un zambet frumos infrumuseteaza mai mult decat orice machiaj. plus ca daca exagreaza risca sa fie ridicola machiata la 12 ani. depinde...am si eu sora de 12 ani si iubeste machiajele ca si mine dar ea isi stie limitele si oricum se vede frumoasa asa ca rar se machiaza.
e complex sa educi o sora (eu stiu, am 2 mai mici cu 8 si 14 ani decat mine). BAFTA!
Nu e normal ca la 12 ani sa se machieze tot timpul, crema hidratanta se foloseste pentru pielea uscata. Daca se machiaza de acum, la 23 (zic asa) fata ei va avea riduri, pungi si tot felul...
Sall. Eu nu cred ca la 12 ani are nevoie de fond de ten, pentru ca e inca un copil, nu are ce sa ascunda cu fondul de ten...
Ai putea sa ii explici, pentru ca nu este bine pentru tenul ei, chiar daca nu se da zilnic
Ce vrea sa ascunda sub fondul de ten? copilaria? fara suparare, doamne ce a ajuns copilaria din ziua de azi in loc sa se joace cu papusile ii trebuie farduri copiilor astora, daca de acum foloseste fard pe la 20 de ani o sa arate ca una de 30-40...
Un machiaj corect aplicat nu ar trebui sa dauneze.important e sa mentina hidratarea si PH-ul pielii. in mod normal la 12 ani cineva ar trebui sa o invete cum se folosesc corect machiajele si mai ales cremele demachiante. dar avand in vedere ca sunt multe femei mature care nu le folosesc corect. cea mai buna recomandare e sa mergeti la un salon unde sa va invete cineva
Aaa te cred as si sora mea se macheaza zi si noapte dar sti ce trebuie s faci, exact ce am facut si eu, i-am arucat toate fardurile si acum nu mai are si nu se mai da cu ele. daca acele farduri pe care le folosescte ea sunt ale tale ar fi bine sa le ascunzi, daca nu-s ale tale aruncaile