Parerea mea este sa ii arati o poza. Trage la imprimanta sau descarc-o pe telefon si arata-i-o, pentru ca tu chiar daca gasesti numele frezei, e posibil ca Justin sa fi facut niste modificari ca sa fie original. Sper ca te ajuta! Funda?
E foarte buna ideea, m-am gandit si eu la asta dar mi se parea ciudat sa duc cu poza la frizer si sa-i zic "tunde-ma ca asta" dar pana la urma ce poate sa zica.
De fapt, nu e ciudat deloc, majoritatea frizerilor la care m-am tuns eu, aveau deja poze cu diferite celebritati si aveai posibilitatea de a alege dintre ele, cred ca asa ar fi cel mai corect sa fie peste tot.
Ar fi mai bine sa ma duc la un salon de hairstyle decat la o frizerie normala?
Daca ai incredere in frizer si te-ai mai tuns la el si ai fost multumit, nu e nevoie de salon. Frizerul la care apelez imi face freza de mai bine de 3 ani. Odata se mutase la alta frizerie si pana am dat de el, m-am dus la un salon, unde mi-au stricat complet tunsoarea. Deci daca ai incredere in frizer, eu zic ca e mai mult decat ok.
Pai chestia e ca m-am mai tund doar odata la frizerul asta si nu stiu ce sa fac.Ma gandeam ca la salon dau un ban in plus dar macar imi iese cum vreau eu.
aniiia1104 întreabă: