Pe orice site oficial se noteaza datele de identificare ale agentului comercial.
Cum ar fi:
1. Denumirea completa ex: sc step1media consulting srl
2. Numar Registrul Comertului: J40/2313x/2008
3 CUI RO 3029123xx
4. Adresa completa si corecta
Constanta, Bvd. Mamaia Nr 153 Bl A3 Et... Ap...
5. (Nu stiu daca e obligatoriu) Contul Bancar
RO69BTRL023012300X023001XXX
Banca XXXXX
6. Telefon Fix
Eu am fost la un casting scurt undeva la Apaca trimis de ei, nucred ca e cine stie ce de capul lor.
Cel mai bine e sa sune cineva la cei ce se lauda ei pe site pe la emisiunile acelea si sa intrebe daca chiar colaboreaza cu aceasta firma si sa ne spuna si noua.
Parerea mea personala : 70% E teapa 20% e posibil sa aiba unele mici colaborari de scos ochii la controale si prosti in cazul in care se gaseste careva sa puna intrebari destepte. 10% inca sunt indecis.
Lume si pe mine m-a pus benga sa ma inscriu aici acu nu-s sigur daca e teapa da dupa vreo cateva ore m-am dus cu gandu ca ar trebui sa intreb pe la toate firmele cu care au zis ei ca au colaborat pentru ca am fost coordonator la TVR si am cateva date acum astept raspunsu despre aceasta firma Step1Media daca e teapa sau nu va anunt in cel mai scurt timp daca e ceva de ea
Salut!
Faceti o mare prostie sa dati banii, acum cer 60 ron pentru inscriere. Este teapa! Voi nu calculati ca daca ei reusesc sa sa convinga minim 10 persoane (si reusesc!) cat castiga? de ce sa dai banii astia, daca au nevoie ei de tine trebuie sa te plateasca ei pe tine nu invers.
Voi nu judecati? cum adica sa te ia cineva de pe strada si sa iti ceara bani?
Si pe mine m-a luat azi cineva aproape de statia lui 32, si m-a dus la asa zisul sediu al lor, o camera cu cateva scaune, si am stat de vorba cu o tanara, intai iti face prezentarea si la urma cand am auzit de bani, am zis ca intai ma duc sa citesc pe net despre ei si apoi daca vreau revin cu banii. Si nu i-a convenit.
Teapa mare, cred ca ar trebui raportati la OPC.
Am fost si eu chemata pentru un interviu la step1media.il am maine. emotii cu caruu.acum sa vedem ce`o iesi add myky4ever2002 daca mai aveti detalii
Pai...este un fel de firma care cuprinde mai multe chestii...cum ar fi casting, evenimente.etc.Eu am fost acolo cand ma duceam cu parintii mei pana la matusa.mea in tiglina si m.a oprit un barbat sau o femeie nu mai tin minte si mi.a spus ca eu sunt potrivita pentru step1media si am intrat intr.o cladire fff mare.Acolo am facut cateva poze si directoarea mi.a spus ca la incepatori ma costa 6 milioane si la avansati ma costa 12 milioane,si ca daca voi plati prima faza imi va face un album in diferite costume de baie,pijamale,costume si acel album il va pune pe net sau il va trimite in toata tara,iar daca o persoana de la o alta agentie de modeling din alt oras vede albumul cu mine si ii place ma cheama si ma pune la cateva sedinte foto.Iar de acolo poti sa apari in reclame, sau altceva, si poti chiar sa castigi si bani in jur de 20 milioane[vorbesc fff serios, asa mi.a spus directoarea si toti care sunt la firma aia de modeling].eu ma voi inscrie la anul, s.ar putea.succes daca vrei si uh sa te inscrii. sper ca ti.am fost de folos
Mha sa stii ca si pe mine m-au luat tot asa si am dat 600 de mii si a zis sa vin pe 10 ianuarie pentru casting la iubiri secrete.tie ce ti-a spus?
Cei de la Step One sunt CEI MAI MARI TEPARI!
TE ABORDEAZA DE GURILE DE METROU, ITI ZIC CA ESTE UN NR LIMITAT DE LOCURI, CA POTI SA DAI MAI INTAI CAT AI APOI TE ASALTEAZA CU TELEFOANE SA DAI TOATA SUMA PANA LA 700LEI.
Fratele meu are 15 ani si a fost atras de modeling, a primit dupa 4luni si mai multe scandaluri, plus 700lei un book cu 15 poze oribile, intunecate, neprelucrate. A inceput cursul dar a fost intrerupt de ei si nu a fost reluat niciodata. Directoarea Florina...te sun a de 0726429800, dar il tine numai inchis sa nu poti da de ea. Are un sediu la Obor, langa oTp bank, se tot muta. NU l-a chemat la nici un casting, dupa multe insistente, am mers la casting la ochii din urmbra, intr-un apartament insalubru de la tip-top.
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MAREEEEEEEEEE TEAPAAAAAAAAAAAAAAAA!
Daca nu insista credula de mama, si nu apuca sa-i dea 150 de lei nu ar fi vazut de la mine nici 0, 50 bani.
Sunt niste jigodii. Nici book-ul nu au vrut sa ni-l dea.
Feriti-va de ei!
Frate si eu am fost la step1 media si am facut sedinte foto castin mult si alte si am primit 6 milioane pe luna
anonim_4396 întreabă: