| XxGeorgiana01yu a întrebat:

Neața,vi se pare normal ca iubitul sa va lase pentru că nu aveți experiență? Si după să vă abandoneze pentru alta fata cu experiență in pat.

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Sincer nu, dar până la urmă exista și o parte buna in treaba asta, nu ești nevoita sa te crezi vreo actrița de filme daca tu nu vrei asta.Pe lângă asta, eu in locul tau l-aș lăsa să-si vadă de ale lui, iar eu mi-aș căuta pe altcineva.Sincer,ai fi prea naivă sa suferi după el big grin

56 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cred ca a vrut sa isi ascunda experienta lui la pat. Si cauta altele cu experienta, ca sa invete si el ceva.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i adevarat!
Nimeni nu lasa o virgina pentru o curva experimentata, asta sa-ti fie clar.
Nu te-a placut el de aia s-a dus dupa alta, nicium nu conteaza experinta in pat la o femeie, fiindca putea s ate modeleze si sa te invete sa fii a lui, asa cum vrea el, dar nu a facut-o pentru ca nu te-a placut.

| XxGeorgiana01yu explică (pentru Violleta2022):

Păi după mă cauta dar tot era cu ea, si după ne-am certat urât si nu am mai vorbit.

| Violleta2022 a răspuns:

Eu zic sa te pastrezi virgina, ca te vinde taica-tu pe bani mai multi, alt rrom.
Nu-i asa ca la voi inca se cumpara fetele?

| carevaescu a răspuns (pentru Violleta2022):

Tu esti troll?
De unde ai dedus ca este virgina si rroma?

| XxGeorgiana01yu explică (pentru carevaescu):

În întrebările vechi stie, si fostul era tot rom apropo.

| Violleta2022 a răspuns (pentru carevaescu):

Este rroma, asa cum a declarat singura pe alt topic:

https://www.tpu.ro/......u-spun-ca/

| carevaescu a răspuns (pentru Violleta2022):

Ah, scuze atunci.

| carevaescu a răspuns (pentru XxGeorgiana01yu):

Atunci cred ca te-a sfatuit bine tusica vio.

| XxGeorgiana01yu explică (pentru carevaescu):

Tusica vio laughing)))?

| carevaescu a răspuns (pentru XxGeorgiana01yu):

La voi cum s-ar zice?

| XxGeorgiana01yu explică (pentru carevaescu):

Sa se zică la ce?

| carevaescu a răspuns (pentru XxGeorgiana01yu):

Pai eu am zis Tușica Vio. Puteam sa zic Doamna Violeta, Tanti Violeta, etc. La voi in sat cum ati zice?

| XxGeorgiana01yu explică (pentru carevaescu):

Voiam doar să subliniez ca e amuzant, dar la mine nu contează cum se zice, nu e important.

| Violleta2022 a răspuns (pentru carevaescu):

Mai am vreo 15-20 ani pana la "tusica" happy cred ca ma confunzi cu altcineva

suntserios
| suntserios a răspuns:

Experiența în ce?
Și nu nu e normal indiferent de ce experiență e vorba

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Crezi ca exista o legislatie care sa reglementeze despartirile? laughing
Oamenii spun tot felul de bazaconii cand se plictisesc, si vor sa incheie o relatie. Ba ca partenerul are o relatie prea stransa cu parintii, ba ca nu evolueaza suficient pe plan personal/profesional, ca-i pute gura sau ca are prietenii nu-stiu-cum. Alea nu-s niciodata motivele reale, sunt doar pretexte sa se scuze de la a mai accepta o persoana care nu ii impresioneaza, sau foarte frecvent, metode de a se refugia la altcineva in brate.
Mi s-a reprosat si mie ca nu am "experienta in relatii", tocmai de la una care isi insela iubitul cu mine, si era marmota la pat.
Cand nu-i potrivire, ti se face un serviciu daca primesti papucii.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Lol, nu. Patetic. Ii doresc sa il lase si pe el aia pentru unul cu stromeleagul mai mare sau limba mai jucausa.

| dullcat a răspuns:

Un mare NU!

| relian a răspuns:

Daca iubitu tau are si ceva pretentii de educatie de la fata, nu doar carne de pat laughing e clara de ce te-a lasat pentru alta.

Tu ai citit intrebarea, ai vazut ce exprimare ai bagat, de sta mita in coada de soarece laughing

Adica intreb si eu ca pomu, te lasa iubitu, ca dupa sa te abandoneze pentru alta, cei asta, ce ai vrut sa spui mai exact? laughing

Vai de capu vostru, daca asa vorbiti, nu-i de mirare ca va abandoneaza oricine.

Ok, hai sa iti traduc. Daca te lasa iubitu ca nu esti experimentata in pat, e tot una cu abandoneaza, spui ori ca te lasa, ori ca ai fost abandonata, ca nu esti buna la pat, nu le bagi pe ambele in aceiasi oala ok?

Tu ai spus ca te-a lasat iubitu ca nu ai experienta. Pina aici e in regula.Dar apoi ai continuat si ai spus " dupa sa va abandoneze pentru una cu experienta laughing dupa ce anume?


Odata ce te-a lasat, mai exista dupa si abandonare sau cum vine exprimafrea asta a ta? Explicane si noua, lumineaza-ne, ori macar pe mine, poate oi fi eu de asta ramas in urma rau laughing

Puteai sa spui, " dupa, a gasit alta, tot fara experienta " asa da, suna marca a exprimare mai paminteasca, mai a realitate.

Cum zic, daca o facut ce spui, este pentru ca nu i-a placut de tine, nici in pat, nici cum vorbesti, si poate si altele ce nu ti lea mai zis.

| XxGeorgiana01yu explică (pentru relian):

Vezi cum vorbești dragă, si vezi că eu nu am făcut nimic in pat cu acel băiat pentru că a zis ca nu am experiență... și acea fata cu care este acum împreună se postează si goala pe Facebook și instgram, si eu nu as face asta niciodată si mai menționez și alte defecte de ale lui? Sau trebuia să fac un discurs ca să înțelegi cum fac alții pe TPU am vrut doar o mica întrebare atât.

| relian a răspuns (pentru XxGeorgiana01yu):

Pune si invata sa te exprimi, apoi vina si intreaba ceva.Eu doar am spus ce fel te exprimi, daca crezi ca am spus ceva gresit, arata, apoi cer scuze.

| Frank51 a răspuns:

Dacă asta își dorește el da.

| wildthing a răspuns:

Un baiat destept, isi doreste o fata fara experienta in pat.

| carevaescu a răspuns:

Regretabil dar este evident că te a folosit.
Bineînțeles că nu este normal ce a făcut. Pentru sănătatea ta emoțională și fizică nu mai lăsa oamenii să se folosească de tine.

| Miruna333 a răspuns:

Nu poti spune ca e anormal. Oamenii te pot lasa pentru orice. Sexul este foarte important intr-o relatie si daca scartaia lucrul asta la voi in relatie, normal ca a ales asta. Si-a dorit ceva diferit fata de tine

| carevaescu a răspuns (pentru Miruna333):

Stii ca asa gandesc perversii? Poate nu stii, dar hai sa aflii.

| Miruna333 a răspuns (pentru carevaescu):

Asta in realitatea ta. Ce e pervers in ce am spus? Fereasca

| carevaescu a răspuns (pentru Miruna333):

Tot ceea ce gandesc este realitatea mea laughing)
Stii, asta este scrisul meu. Ce argument. laughing
In fine, "asa gandesc perversii" se referea la ideea ca calitatea actului sexual, neconditionalt de alte principii morale, ar constitui un motiv de sine statator si adecvat pentru a lua decizii asupra întemeierii sau dizolvarii unei relații.
Ideea de a reduce valoarea unui om la cât de plăcut este sa faci sex cu el este atat de inumana... Dar perversilor nu le pasa de umanitate, prin definitie.

| Miruna333 a răspuns (pentru carevaescu):

,,Asa gandesc perversii'' asta e valabil doar la tine si atat, despre asta era vorba. Fara sex, relatia este platonica. Sex prost, relatie proasta. Lipsa sexului? Divort, despartiri, inselat. etc. Sunt atatia oameni care se inteleg dar la pat nu le merge, sau invers. Oare sa vrei sa ai o relatie sanatoasa in pat cu partenerul te face corupt, depravat, anormal din punct de vedere sexual, perfid, fățarnic, înclinat spre fapte rele? Normal ca nu. Argumentul tau e invalid.

| carevaescu a răspuns (pentru Miruna333):

Chestia mișto la logică și moralitate este universalitatea acestora. Nu există nici logică relativă nici moralitate relativă, deși unii ar vrea asta, mai ales cei care nu au înțeles nici una nici alta. Divagăm însă.

Cum ai divagat și tu prin extinderea argumentului tău dând exemple fără să consideri subtilitățile fiecărei situații în parte.

Să ilustrez un pic. Lipsa sexului este un un indiciu că un divorț este posibil. Asta nu înseamnă că divorțul a fost cauzat de lipsa sexului. Ceea ce un om normal înțelege este că toate aspectele unei căsătorii sunt conectate. Divorțul se întâmplă atunci când traiul împreună devine insuportabil. Dar un om pervers se gândește doar la sex.

Hai să îți mai dau un exemplu. A dori să ai o viață sexuală sănătoasă este firesc. Dar orice relație trece prin urcușuri și coborâșuri. Pervers va rămâne lângă tine doar atâta timp cât îi place să faca sex cu tine. Dacă doamne ferește treci printr o boală mai lungă, adios. Un pervers nu este mișcat de faptul că ești și tu un om și trebuie să fii apreciată pentru că ești om nu pentru că ești o unealtă de plăcere sexuală.

Nu este greu să înțelegi că are duce valoarea unui om la plăcerea sexuală este inuman, și al naibii de pervers.

Dacă tu așa îți evaluezi partenerii, atunci felicitări. Nu am vreo așteptare să te pot convinge că nu este bine să reduci valoarea unui om la sex, nu este bine să te folosești de un om doar pentru sex, nu este ok să privești un om ca pe un obiect erotic.
Dar asta este realitatea ta, cine sunt eu să ți o schimb prin cuvintele mele. ¯\_(ツ)_/¯

| Miruna333 a răspuns (pentru carevaescu):

Ce am spus eu in primul comm si ce te-ai ambalat tu. Normal ca i se reduce valoarea, vrei sa iasa bine dar in unele cazuri, nu se poate, e viata reala aici, nu basme. Am zis eu ceva de obiecte erotice? Am vorbit strict de act. Scartaie relatia in pat, se duce totul de rapa. Nimic nou. Dar tu te-ai ambalat si ai numit perversiuni cand eu am raspuns clar si concis la intrebarea domnisoarei

| carevaescu a răspuns (pentru Miruna333):

Așa e m-am ambalat degeaba. De unde era să știu eu în prealabil că nu poți face conexiunea logică între, te citez:

"Scartaie relatia in pat, se duce totul de rapa. "
Si
"A reduce valoarea unui om la sex"
Sau
"A vedea un om ca pe un obiect erotic"

Dacă tu crezi că este bine așa, e prerogativa ta, iar a noastră este să ne facem o părere despre tine. Părerea mea este că o persoană care reduce un om la un obiect erotic este un om pervers. Pe de altă parte nu cred că înțelegi toate nuantele conceptului de pervers. Un indiciu: https://m.dex.ro/? word=Pervers

Scuză mă pe mine. ¯\_(ツ)_/¯

| KovacsB a răspuns:

Priveste latura buna a situatiei, ai scapat de un ciudat.
Dar partea interesanta este cum de te-ai cuplat cu el, leagea atractiei, sunt sanse mari sa te cuplezi cu altul identic.

| XxGeorgiana01yu explică (pentru KovacsB):

La insistențele lui, el a zis ca o să aibă grija de mine si ca mă învață el totul dar după m-a lasat.

| KovacsB a răspuns (pentru XxGeorgiana01yu):

Blocheaza-i numarul si atentie la urmatorul.

| GinaBlackMira a răspuns:

Poate nu ținea la tine, nu te supăra! Poate doar voia sa faceți dragoste și atât! Eu cred ca nu merita sa te mai gândești la el!

| AdeLeu a răspuns:

Nu-i anormal. E preferinta lui pana la urma. Poate a fost adevarul sau poate a fost o scuza. Daca nu te miscai deloc in pat, era si normal sa isi doreasca altceva. E foarte mare diferenta intre femei, unele nu depun deloc efort, doar stau intinse pe spate, iar altele isi dau interesul si fac totul sa fie mai placut de 10 ori. Normal ca se schimba dinamica in pat. Este alegerea lui, nu-l poti acuza. Fiecare ne dorim lucruri diferite

| carevaescu a răspuns (pentru AdeLeu):

Totuși, putem face diferența între intenția de a intra într o relație cu cineva, și de a se culca cu cât mai multi oameni, nu?
Și putem de asemenea evalua intenția din punct de vedere moral.
Ar trebui să fie clar și evident că intenția de a te folosi de cineva și cum ar fi doar un obiect cu care iti satisfaci plăcerile este absolut delorabilă.
Nu este un concept chiar atât de sofisticat să dai valoare oamenilor pentru că sunt oameni și nu obiecte.

| AdeLeu a răspuns (pentru carevaescu):

Cine foloseste pe cine? Daca vrei sex de calitate in relatie inseamna ca vrei sa foloesti persoana?
Intri in relatie si la un moment dat nu te mai satisface persoana in pat, nu te mai atrage sau alte lucruri. Despartire.
Am spus eu obiecte?

| carevaescu a răspuns (pentru AdeLeu):

Atunci când devine sexul de calitate criteriul suprem și unic în urma căruia iei decizii despre relație, nu știu în ce sistem logic poți spune că nu te folosești de acea persoană.

Am să presupun că este ușor de înțeles că o persoană este un om care are suficient de multe calități ca persoană ca om care să vină cu mult înaintea calității sexului atunci când vine vorba despre întemeierea unei relații.

Nu mă miră că un om pervers nu ar pune multă importanță pe faptul că aceea sunt oameni nu obiecte. Ceea ce mă miră este cât de multă energie depun unii din ei să ne convingă pe noi restul că ei de fapt fac ceva normal, firesc ba chiar și dezirabil.

| AdeLeu a răspuns (pentru carevaescu):

Te las sa vorbesti singur ca ai numai aberatii, pervers ramai tu. Buna ziua

| XxGeorgiana01yu explică (pentru carevaescu):

Mi se pare ciudat că cineva sa divorțeze doar din cauza sexului! Dar cel mai important intr-o relatie sunt sentimentele, nu sexul, adica fara ele se pierde magia, se pierde aceea explozie! Deci conteaza destul de mult intr-o relatie, insa totul trebuie sa fie din iubirea, iubirea este pe primul plan, apoi poate urma si sexul, dar cum am spus, iubirea trebuie sa fie prima.

| carevaescu a răspuns (pentru XxGeorgiana01yu):

Iubirea poate fi importanta, dar in general este insuficienta pentru o relatie de succes. Relatiile sunt o problema de moralitate si principii.

Cum explicam colegilor mai sus - fara succes - a reduce o relatie la calitatea sexului este destul de pervers si inuman. Este echivalentul a utiliza un om ca si cum ar fi un obiect - te folosesti de el si apoi il "arunci la gunoi" (la modul metaforic).

A reduce o relatie la "iubire" e problematic in felul sau. E un soi de hedonism care are scopul de a satisface propriul egou. Nu am sa intru in detalii. Dar iti prezint cateva intrebari problematice:
ce se întâmplă cand nu mai simti iubirea?
Ce se întâmplă cand te îndrăgostești de altcineva?
Ce se întâmplă cu marea majoritate a oamenilor care in mod natural nu-si gasesc marile iubiri?
Ce se întâmplă cand iubesti si esti iubita cu adevărat de un om extrem de toxic? Sau de o toxicitate moderata?
Ce se întâmplă daca nimeni nu te poate iubi la acel nivel?

Vorbim despre iubire ca si cum am dori sa traim un basm. Dar realitatea este a naibii de crunta, si plina de perversi, toxici, narcisiști, corupti, etc. Chestia cu iubirea e doar o fantezie frumoasa pentru cei mai multi oameni. Da, e frumos sa iubesti si sa fii iubit, dar daca ne uitam in jur, oare gasim acea iubire in marea majoritate a cuplurilor? Sau doar o complezenta?

| XxGeorgiana01yu explică (pentru carevaescu):

Foarte bine reamintit aicia,iubirea nu este de ajuns, si aleg să nu răspund public la întrebarile pe care mi le-ai pus mai sus, dar sunt si de acord cu tine, si de aceea te intreb, pentru o relatie de succes după părere ta, cam ce ar trebui?

| carevaescu a răspuns (pentru XxGeorgiana01yu):

In primul rand, Craciun fericit!
Singura chestie care garantează succesul unei relatii pe termen lung este fondul moral puternic al partenerilor. Spre exemplu. Trebuie ca amandoi sa creada in sanctitatea relatiei, in necesitatea de a fi loiali, buni, utili unul celuilalt, etc. De obicei oamenii cu conștiința si frica de Dumnezeu (in fapte, nu in vorbe - primii sunt foarte putini, ceilalți sunt peste tot) sunt mai înclinați catre o asemenea moralitate.

Termin cu un gand. Vei avea sansa sa selectezi un om sa ti fie alături, si il vei selecta dupa anumite criterii. Multe isi aleg partenerii pe criterii cum ar fi: atractie fizica, atractie emotionala sau cognitiva, statut social, succes economic nevoia de a scapa de singuratate, etc., fara sa evalueze acel om dpdv al moralitatii. Doar ca este frumos sau bogat si te-ai îndrăgostit de el nu înseamnă că este un om bun - deseori nu este.

Pe de altă parte si tu ai responsabilitatea de a deveni o partenera buna, loiala, etc.

Multa bafta!

| XxGeorgiana01yu explică (pentru carevaescu):

Crăciun fericit.

| FreshSalad a răspuns:

Sarut mana draga domnisoara, sa stiti ca si eu stau prost la capitolul experienta in pat, daca doriti ne putem ajuta reciproc

| daria96 a răspuns:

Pe mine m-a lăsat că nu știam să sărut=}}}}}
că el se atașează prin sărut

Răspuns utilizator avertizat
| GabiDumitrescu a răspuns (pentru daria96):

Alt inapt. Pai luati si re-invatati IMPREUNA. Nu e ca si cum ar exista un mod bun si unul rau de a saruta/face diverse alte chestii intime. Ce oameni...

| daria96 a răspuns (pentru DracuIa):

Whyy

| FreshSalad a răspuns (pentru daria96):

Sarut mana domnisoara Daria as putea sa va invat sa sarutati daca doriti

| daria96 a răspuns (pentru FreshSalad):

rolling on the floor))))
um nu, acum știu

| anonim_4396 a răspuns (pentru daria96):

Ma inveti si pe mine atunci domnisoara? happy

| daria96 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu