| TheAvenger a întrebat:

Noroc, națiunea de pe tpu...aseară când mâncam m-a tunat capul ceva..la vară să-mi fac părul albastru. să mă tund scurt și să-l fac albastru... dar, o mică chestie..io nu vreau să mă fac permanentă albastră. să se ia la câteva spălări..cu ce aș putea să-l vopsesc?confused. dacă îmi spuneți și numele vopselei/chestiei ăleia, ce pușca mea o fi ea, îi ștas..brici..dau și fundă.

17 răspunsuri:
| OrangeJuice a răspuns:

Nuantator. Eu mi-am luat de la loncolor dar presupun ca mai sunt si alte firme. Tine cam 2 saptamani dar dupa iti raman reflexii.Sau poti sa iti iei vopsea fara amoniac si dureaza mai mult(1-2 luni)

| TheAvenger explică (pentru OrangeJuice):

Uite cam ca tanti asta să fie.(p. s. nu-mi place de ea, îmi place doar părul)http://www.google.ro/......tp?/imgres r:24, s:0, i:113&biw=1440&bih=778. și tu ce culoare te-ai făcut?

| OrangeJuice a răspuns (pentru TheAvenger):

Nu cred ca o sa gasesti nuantator asa deschis poate vopsea si oricum depinde si de nuanta parului. Eu mi-am luat rosu deschis dar pentru ca sunt satena mi-a iesit rosu inchis.

și eu îs șatenă nici deschisă, nici închisă. potrivită.dar bate mai mult spre deschis..cum pușca mea îmi iese?

| OrangeJuice a răspuns (pentru TheAvenger):

Cred ca o sa ai doar reflexii albastre care o se vada doar la soare.

Pfaa.da eu vreau albastru.laughing

| foxsilver a răspuns:

Te duci la un magazin de cosmetice si ceri GEL COLORANT.Se aplica pe par uscat si se ia la spalare.

| nicolici a răspuns:

Albastru de metilen (dar se face perna albastra cand dormilaughing )

| TheAvenger explică (pentru nicolici):

și cum naiba îmi face mie părul aia?

| costel121 a răspuns (pentru TheAvenger):

Se face parul albastru albastru de metil e folosit si pentru dezinfectari

| nicolici a răspuns (pentru TheAvenger):

Iti dai cu el in cap si ti se coloreazalaughing)lol

| Skm a răspuns:

Albastru de metil de la farmaciehappy

| TheAvenger explică (pentru Skm):

și la câte spălări se ia? ..nu s-a inventat nuanțator. ce pușca mea o fi ăla..care să se ia?laughing

Pai daca s-a inventat nuantator de ce mai pui intrebare?

| TheAvenger explică (pentru nicolici):

Păi eu întrebam dacă s-a inventat...nu am. aprobat,, că axistălaughing. întrebam dacă există și dacă da, de la ce firmă sau marcă sau ce bostan o fi ea acolo... și cam pe unde se găsește

De ex trendy color ( nu stiu exact daca exista si albastru) dar decat sa iti bati capul sa cauti, mai bine te duci la farmacie si cumperi o sticluta de albastru de metil