Nuantator. Eu mi-am luat de la loncolor dar presupun ca mai sunt si alte firme. Tine cam 2 saptamani dar dupa iti raman reflexii.Sau poti sa iti iei vopsea fara amoniac si dureaza mai mult(1-2 luni)
Uite cam ca tanti asta să fie.(p. s. nu-mi place de ea, îmi place doar părul)http://www.google.ro/......tp?/imgres r:24, s:0, i:113&biw=1440&bih=778. și tu ce culoare te-ai făcut?
Nu cred ca o sa gasesti nuantator asa deschis poate vopsea si oricum depinde si de nuanta parului. Eu mi-am luat rosu deschis dar pentru ca sunt satena mi-a iesit rosu inchis.
și eu îs șatenă nici deschisă, nici închisă. potrivită.dar bate mai mult spre deschis..cum pușca mea îmi iese?
Cred ca o sa ai doar reflexii albastre care o se vada doar la soare.
Pfaa.da eu vreau albastru.
Te duci la un magazin de cosmetice si ceri GEL COLORANT.Se aplica pe par uscat si se ia la spalare.
și cum naiba îmi face mie părul aia?
Se face parul albastru albastru de metil e folosit si pentru dezinfectari
Iti dai cu el in cap si ti se coloreaza)lol
și la câte spălări se ia? ..nu s-a inventat nuanțator. ce pușca mea o fi ăla..care să se ia?
Pai daca s-a inventat nuantator de ce mai pui intrebare?
Păi eu întrebam dacă s-a inventat...nu am. aprobat,, că axistă. întrebam dacă există și dacă da, de la ce firmă sau marcă sau ce bostan o fi ea acolo... și cam pe unde se găsește
De ex trendy color ( nu stiu exact daca exista si albastru) dar decat sa iti bati capul sa cauti, mai bine te duci la farmacie si cumperi o sticluta de albastru de metil