și la câte spălări se ia? ..nu s-a inventat nuanțator. ce pușca mea o fi ăla..care să se ia?
Se face parul albastru albastru de metil e folosit si pentru dezinfectari
Te duci la un magazin de cosmetice si ceri GEL COLORANT.Se aplica pe par uscat si se ia la spalare.
Nuantator. Eu mi-am luat de la loncolor dar presupun ca mai sunt si alte firme. Tine cam 2 saptamani dar dupa iti raman reflexii.Sau poti sa iti iei vopsea fara amoniac si dureaza mai mult(1-2 luni)
Păi eu întrebam dacă s-a inventat...nu am. aprobat,, că axistă. întrebam dacă există și dacă da, de la ce firmă sau marcă sau ce bostan o fi ea acolo... și cam pe unde se găsește
Uite cam ca tanti asta să fie.(p. s. nu-mi place de ea, îmi place doar părul)http://www.google.ro/......tp?/imgres r:24, s:0, i:113&biw=1440&bih=778. și tu ce culoare te-ai făcut?
De ex trendy color ( nu stiu exact daca exista si albastru) dar decat sa iti bati capul sa cauti, mai bine te duci la farmacie si cumperi o sticluta de albastru de metil
Nu cred ca o sa gasesti nuantator asa deschis poate vopsea si oricum depinde si de nuanta parului. Eu mi-am luat rosu deschis dar pentru ca sunt satena mi-a iesit rosu inchis.
și eu îs șatenă nici deschisă, nici închisă. potrivită.dar bate mai mult spre deschis..cum pușca mea îmi iese?
Cred ca o sa ai doar reflexii albastre care o se vada doar la soare.