Am citit ca pasta de dinti la un moment dat te irita sau lasa niste urme...eu nu folosesc pasta de dinti in schimb ma dau cu castravete in fiecare seara si am rezultate sau ma dau cu ulei de plaja si dimineaata am pielea ff. fina
Cel putin pentru uscarea cosurilor este foarte buna! Chiar mai buna decat alte creme de 10 ori mai scumpe. Te salveaza uneori. Dar vezi sa nu pui foarte multa ca s-ar putea sa ti se uste si pielea, dar aia trece cu crema hidratanta. Funda?
Incearca mixtura mentolata pentru cosuri le usuca si dau inapoi si nu e nevoie sa la mai storci ca sa-ti ramana semne cauta la farmacie
Este buna dar pentru a scapa de cosuri si puncte negre pune la fiert apa intr-o oala media si dupa ce il iei de pe foc pune 6-7 plicuri de ceai de musetel.si stai cu un prosop pe cap deasupra apei si stai cam 15-20 de minute (in acest timp se deschid porii) si dupa accea scoate-ti cosurile si punctele negre. functioneaza am incercat
Buna, poti zice ca este buna cat de cat... dar ti le usuca greu si nu cred ca vrei sa mergi pe afara cu pasta de dinti pe fata)asa ca pentru orice tip de cos iti recomand Zynerit e foarte bun
E buna, dar sa plici doar pe cos nu pe mai multa suprafata a pielii doearce usuca tare pielea si irita, cel mai bine cu un betisor de curatit urechile de aplicat
fartsandgiggles întreabă: