| halo a întrebat:

Putin ajutor daca se poate si cateva sfaturi.big grin pana acum mi-am dorit nespus de mult sa ma ingras tot nu am facut-o ...am mancat mai mult (si ne sanatos) pana am ajuns sa vad ca am celulita (destula pe fese) am incercat tot felul de creme fara folos cred ca cel mai eficient in situatia asta ar fi sportul ce fel de exerciti sa fac sa pot scapa de ea exista vreo sansa sa scap cat de mult dureaza? si un program pe care il pot urma?big grin Multumesc:* sper sa raspundeti cat mai multi. promit ca dau fundita celui mai bun raspuns tongue o zi buna tuturor

Răspuns Câştigător
2 răspunsuri:
| missouri a răspuns:

Pai.ai mancat nesanatos. Cea mai mare greseala!
Presupun ca ai mancat de la Fast-Food si numai chips-uri, nu`i asa ca am dreptate?

Toata lumea face asta, insa se insala.Credeti ca va puteti ingrasa doar mancand nesanatos si stand toata ziua in pat fara a face miscare?
Nu! Intocmai! Faceti miscare, preferabil intr-un loc cu aer curat, cum ar fi la bunici ( la tara ). Acolo aerul nu este chiar atat de poluat ca in mediul urban. Miscarea si statul in aer liber si curat, va provoaca pofta de mancare.Si mancati, dar sanatos.

De celulita, incearca sa scapi cu ajutorul masajelor.Incearca sa "suprasoliciti" acea zona. Exista niste aparate la televizor, la reclame care te scapa de celulita.Cu creme nu faci absolut nimic.Trebuie ceva care sa preseze acea zona, sa o."evapore". laughing

Hai bafta! Sper ca sfaturile mele ti-au fost de ajutor. :*

~ Missouri.
Astept fundita! :*

| LCD a răspuns:

Am exact aceeasi problema ca si tine. Dar si mai rau e ca, nu am pus pe mine aproape deloc. M-am decis sa ma apus de sala, mai pun ceva masa musculara, incerc sa mananc cat mai sanatos, si va fi mai bine...