| AnonimFaraPereche a întrebat:

Să mă dau mai întâi cu apă micelară şi apoi cu mască sau invers? Prima dată oricum ma spăl pe față cu săpun.

5 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Te speli pe fata, apoi iti poti pune masca si dupa iti poti da cu apa micelara. Insa, in mod normal dupa ce iti cureti masca nu ar mai trebui sa fie nevoie sa te cureti cu nimic. O crema hidratanta este de ajuns dupa.

| anamariarot a răspuns:

Aplici întâi apa micelară, pentru a curăța reziduurile mai mari de pe ten(cum ar fi machiajul), apoi te speli pe față(alege un gel de curățare potrivit tipului tău de ten, nu mai folosi săpun, pentru că usucă) și apoi aplici masca.
Cred că ai confundat puțin apa micelară cu loțiunea tonică. Apa micelară nu înlocuiește o loțiune tonică. Apa micelară e pentru ce am spus mai sus(ea trebuie clătită; dacă o agiți, vei vedea că formează o spumă exact ca produsele pe bază de săpun), iar loțiunea tonică are rolul de a echilibra pH-ul pielii(și aceasta se alege în funcție de tipul de ten). După ce ai curățat tenul, poți aplica masca happy

| Ana9999 a răspuns:

De regula tot procesul de spalare are loc inainte de aplicarea mastii. Ce se intampla dupa depinde si de masca, sunt unele pe care nu trebuie sa le clatesti, doar masezi produsul sa intre in piele si atat, altele trebuie clatite si apoi trebuie aplicata o crema hidratanta.

| Graef_Karina_1996 a răspuns:

Sincera sa fiu nu te mai spală cu săpun pe fata mai ales vara ca Îți usucă tenul și ăsta nu e deloc bine deoarece ar cam trebui ca pielea sa se hidrateze nu doar cu apa. Și mai întâi eu zic sa îți dai cu apa micelara și apoi cu masca!

| AnonimFaraPereche explică (pentru Graef_Karina_1996):

Eu ma spal cu sapun pe față (mai ales dimineata) de mică si nu imi face rau. Nici acum nu imi usucă tenul chiar daca e vară sau nu.