Buna,
Ai grija ce mananci si bea foarte, foarte multa apa.
Si acum lucrurile serioase: Zineryt si Roaccutane ( mergi la doctor inainte sa te crezi tu doctorita Plusica si sa le iei aiure. Roaccutane ( sunt pastile ) trateaza si se prescrie in general pentru acnee severa. Te rog mergi la doctor si vezi ce spune )
Nu este acnee severa, nu este pe toata fata, doar cateva cosuri mari si rosii dar ma supara foarte tare si chiar fac toate lucrurile enuntate de tine. In plus mama e doctor.
Incearca cu sapunul de fata care conține sulf. La mine a mers il poti gasi in farmacie si nube deloc scump. Eu am dat de el 10 lei. Din cate m-am informat si vedetele folosesc acel sapun ca sa aiba tenul frumos
Atunci cel mai bine mergi la un dermatolog, cauzele ar putea sa fie diverse. Nu te da cu toate porcariile pe fata si mergi la un dermatolog.
M-am dat doar cu chestii naturiste si desigur, propuse de mama (doctor).
Oricat de nebunesc ti se pare ca suna incearca si uleiul de jojoba si uleiul din arbore de ceai ( te ajuta sa lupti cu ele, plus ca regleaza ph-ul si sebumul pielii )
Si eu am avut problema asta, dar acum nu mai am cosuri. Ideea e ca am cumparat Zynerit. La inceput nu a functionat, dar in combinatie cu un sapun din plante de la farmacie ( ce se potriveste pentru tenul tau, nu mereu merge un fel de sapun ) am scapat de acesta problema.
Incearca!
Mai bine ai fi baut Argila ( argila alba pudra ) dizolvata in lapte sau apa. detoxifiaza si reface flora stomacului si a intestinului.
Cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l dau eu, din experienta, e ca trebuie sa te duci la dermatolog. Cosurile vor disparea in maxim 2-3 ani pentru ca e normal, se termina adolescenta dar daca lasi lucrurile asa si pierzi timpul cu toate solutiile posibile auzite, te vei trezi ca aceste cosuri lasa in urma semne! Semne pe care o sa le ai toata viata!
De cate ori o faci pe zi? Spalarea excesiva a tenului poate distruge bariera protectoare a pielii, mai ales daca folosesti produse foarte dure. Ce produs de curatare si creme tratament ai folosit pana acum? Ai o alimentatie sanatoasa si bei cel putin 2 litrii de apa pe zi? Castile si telefonul le dezinfectezi zilnic?