| RzV1999 a întrebat:

De 6 ani ma tot confrunt cu cosurile, acum avand 18 ani. Am un ten gras si am incercat multe solutii pentru fata dar nu au niciun efect. Deja a inceput sa fie foarte deranjanta si frustranta chestia asta... Ma puteti ajuta, va rog? (Nu-mi ziceti lozinci d-alea sa ma spal pe fata...ca habar n-aveti de cate ori o fac pe zi).

16 răspunsuri:
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Esti idiot, sau doar oligofren?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Ai grija ce mananci si bea foarte, foarte multa apa.
Si acum lucrurile serioase: Zineryt si Roaccutane ( mergi la doctor inainte sa te crezi tu doctorita Plusica si sa le iei aiure. Roaccutane ( sunt pastile ) trateaza si se prescrie in general pentru acnee severa. Te rog mergi la doctor si vezi ce spune )

| RzV1999 explică (pentru anonim_4396):

Nu este acnee severa, nu este pe toata fata, doar cateva cosuri mari si rosii dar ma supara foarte tare si chiar fac toate lucrurile enuntate de tine. In plus mama e doctor.

| ȘEMaria a răspuns:

Incearca cu sapunul de fata care conține sulf. La mine a mers il poti gasi in farmacie si nube deloc scump. Eu am dat de el 10 lei. Din cate m-am informat si vedetele folosesc acel sapun ca sa aiba tenul frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RzV1999):

Atunci cel mai bine mergi la un dermatolog, cauzele ar putea sa fie diverse. Nu te da cu toate porcariile pe fata si mergi la un dermatolog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca Cutaden.La mine a functionat.E un unguent ft bun, care usuca cosurile.Da-ti mai ales inainte de culcare si dimineara vei observa deja niste rezultate

| RzV1999 explică (pentru anonim_4396):

M-am dat doar cu chestii naturiste si desigur, propuse de mama (doctor).

| RzV1999 explică (pentru ȘEMaria):

Am incercat sapunuri cu argila, o sa incerc si dinacesta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RzV1999):

Oricat de nebunesc ti se pare ca suna incearca si uleiul de jojoba si uleiul din arbore de ceai ( te ajuta sa lupti cu ele, plus ca regleaza ph-ul si sebumul pielii )

| Cuțu2 a răspuns:

Si eu am avut problema asta, dar acum nu mai am cosuri. Ideea e ca am cumparat Zynerit. La inceput nu a functionat, dar in combinatie cu un sapun din plante de la farmacie ( ce se potriveste pentru tenul tau, nu mereu merge un fel de sapun ) am scapat de acesta problema.
Incearca!

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru RzV1999):

Mai bine ai fi baut Argila ( argila alba pudra ) dizolvata in lapte sau apa. detoxifiaza si reface flora stomacului si a intestinului.

| Adry05 a răspuns:

Daca ai probleme de 6 ani de ce nu te-ai dus la dermatolog?

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Adry05):

Are mamica medic; probabil veterinar.winking laughing

| WithinShadows00 a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

E doar spammer, insa tu...

| Bondarel99 a răspuns:

Cel mai bun sfat pe care pot sa ti-l dau eu, din experienta, e ca trebuie sa te duci la dermatolog. Cosurile vor disparea in maxim 2-3 ani pentru ca e normal, se termina adolescenta dar daca lasi lucrurile asa si pierzi timpul cu toate solutiile posibile auzite, te vei trezi ca aceste cosuri lasa in urma semne! Semne pe care o sa le ai toata viata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cate ori o faci pe zi? laughing Spalarea excesiva a tenului poate distruge bariera protectoare a pielii, mai ales daca folosesti produse foarte dure. Ce produs de curatare si creme tratament ai folosit pana acum? Ai o alimentatie sanatoasa si bei cel putin 2 litrii de apa pe zi? Castile si telefonul le dezinfectezi zilnic?