| 76843 a întrebat:

Salut fete si baieti.
Am un par care se electrizeaza la spalare si sta infoiat ca la arici. Voi ce produse folositi ca sa va disciplinati parul? Exclus placa!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu folosesc nimic, doar șampon pentru păr normal.
Parul se electrizează de la purtatul căciulii prea mult pe cap, mai ales în sezonul rece.
Poți merge la magazin și să întrebi vânzătoarea ce șampon îți recomandă anti electrizarea parului.

| Drimmero a răspuns:

Cel mai probabil e din cauza samponului. Ce tip de par ai? ce textura are? Nu folosesc niciun produs desi am tot zis ca iau produse de curly hair (am parul cret si destul de mare sus). Pana i-am prins smecheria a durat ceva pentru ca o buna perioada de timp l-am purtat scurt si il aranjam lejer fara batai de cap, acum insa l-am lasat sa creasca. Dupa ce il spal il las sa se usuce natural si bag mainile in el, astept un timp sa se usuce si deja se aranjeaza carliontii singuri, tot ce mai fac apoi e sa bag putin uscatorul si il texturez cu mainile asezand buclele si cam aia e, nu bag deloc, singurele mele "produse" de hair style sunt apa si mainile desi mai potrivit ar fi un difuzor si asa il aranjez in 2 minute.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ar trebui sa oferi mai multe detalii.Eu folosesc clatire cu apa in care torn putin otet. Suna groaznic, dar nu e.Regleaza ph-ul pielii scalpului, face parul matasos si elimina acel build up cauzat de produse de styling, sampon etc. Nu, nu miroase a salata. Torn 2-3 linguri la 3 litri de apa si masesz parul.

Parul infoiat si electrizat poate fi cauzat de Sodium Laureth Sulfat.E un agent surfactant foarte puternic, prezent in majoritatea produselor printre primele din lista ingredientelor.E responsabil de spuma, de care de fapt nu avem nevoie pentru a curata.Alte ingrediente sunt cele care curata, spuma e doar un moft de marketing. In fine.

| 76843 explică (pentru dullcat):

Multumesc, amsa o incerc si pe asta.

| 76843 explică (pentru anonim_4396):

Caciula, iarna. Dar vara?

| 76843 explică (pentru Drimmero):

Par gros si drept.
Daca folosesc uscatorul, e si mai rau.
Am incercat inclusiv uscarea naturala, cu forma pe care o ia cand e ud. Cum se usuca, sau mai rau cand folosesc peria/pieptanul, se face iar arici.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 76843):

Pălărie de soare (dacă porți), șapcă.

| Drimmero a răspuns (pentru 76843):

Se electrizeaza de cand te stii sau e doar ceva temporal? Ti-as sugera sa-l lasi sa se usuce natural mai ales daca il ai scurt si apoi bagi foarte putin feonul in el si il asezi usor cu mainile. Ori schimba samponul pentru tipul tau de par.

| 76843 explică (pentru Drimmero):

Dintotdeauna a fost asa. Indiferent de sampon. Folosesc si balsam.