Karlita sutienul e ceva nu stiu obligatoriu intr-un fel... 1.sutienul te ajuta sa ai sani ridicati frumosi cu o forma 2. e normal pentru o domnisoara sa aiba 3. mama ta nu ar rade sau ceva de genul mama ta ar spune da iti iau nu trebuie sa-ti fie rusine
e ceva absolut normal :*
Eu zic sa fii sincera.
Mama ar trebui sa fie cea mai buna prietena a ta.
Sunt sigura ca o sa inteleaga.
Daca nu, mai asteapta putin.
Buna! Uite, solutia nu este sa te rusinezi! In viata trebuie sa fii cat mai indrazneata si in unele cazuri sa ai tupeu.,, Ia-ti inima in dinti'' si spune-i ca ai vrea un sutien.Ea nu se va supara.Ci din contra! se va bucura ca esti mai indrazneata si ai incredere in ea.Succes!
Poi prinde-o intr-un moment si spune-i : uite bluza x e cam decoltata sau cam transparenta si se vede urat si cred ca s-ar vedea mai frumos daca as purta un sutien pe dedesubt. ce parere ai?
Buna! N-ai de ce sa te rusinezi,e un lucru foarte normal. Spune-i ca ai unele bluze pe care nu le poti purta fara sutien,si ti-ar cam trebui unul.O sa vezi ca totul o sa fie bine, mama ta sigur o sa te inteleaga, ca doar esti fata si o sa mergeti impreuna sa-ti iei unul.Asa ca n-ai de ce sa te jenezi si spunei.Mult succes!
De ce ti-ar fi rusine?! Esti deja o tanara domnisoara,este firesc sa porti un sutien, cel putin bustiera. Vorbeste cu mama ta deschis, ptr.ca si ea a trecut prin chestia asta si te va intelege!
anonim_4396 întreabă: